ADAKTAR OBJASNIO ZAŠTO FAVORIZUJE DRUGOG SINA: Zaprepastio prisutne, pa otkrio zbog čega ga ne vole!

Autor:

Zabava

18.12.2023

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Adam Adaktar je šokirao sve prisutne, pa otkrio zašto je izdvojio drugog sina.

Među prvima na promociju prvog albuma pevačice Angeline došao je Adam Adaktar u pratnji zgodne dame, koji joj je srdačno i sa osmehom na licu čestitao na postignutom uspehu.

Poznato je da Adam gde god da se pojavi izazove opštu pometnju, što je slučaj bio i sada, kada su sve oči prisutnih bile uprte u njega.

On se pojavio u klompama, koje koštaju nešto više od 1.000 evra, dok je ostatak stajlinga bio i te kako nesvakidašnji, pa su ga prisutni neprestano fotografisali.

Ogroman lanac oko vrata, kimono, naočare za sunce, marama, sve smo to mogli da vidimo na Adamu na promociji.

Adam je otkrio sve o poznanstvu sa Angellinom, pa se osvrnuo i na izjavu, koja je šokirala sve. Naime, on je nedavno priznao da izdvaja i favorizuje drugog sina, a sada je ponovo iznenadio objašnjenjem:

- Angellina je moja drugarica sa fakulteta, drago mi je što sam sada ovde i drago mi je što je ona ostvarila ovakav uspeh - rekao je Adaktar.

- Pa, ne bih se složio da je moja porodica skandalozna, svi roditelji znaju da se uvek jedno dete favorizuje, ja favorizujem drugog sina, zato što je isti ja, a prvi sin je mamino dete. Tako sam jednom razmišljao zašto mene ljudi ne vole, a dok sam to razmišljao, sedeo sam na svom zlatnom tronu, pa sam onda shvatio, aha, da... zbog toga - nasmejao se Adam i potvrdio izjavu, koja je šokirala sve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading