ADAM ADAKTAR OD SUROGAT MAJKE "NARUČUJE" NOVOG SINA: Zahteva isključivo mušku decu, žali što ga je Marija Šerifović preduhitrila!

Autor: P.R. / M.I.

Zabava

20.12.2023

20:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Adam Adaktar se pojavio u kostimu Akvamena, pa šokirao sve izjavom.

Samoprozvani "Bog obrva" Adam Adaktar i njegova supruga Andžela privukli su pažnju svojim izgledom, na premijernom prikazivanju filma, u prestoničkom tržnom centru, kada se Adam pojavio pod "punom ratnom opremom", kao "Akvamen" i pozirao za medije, ali i sve prisutne, koji su zastajali, ne bi li fotografisali Adaktara.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Adam i Andžela Adaktar

Njegov kostim u potpunosti je dočarao ovog superheroja, a Andžela, zajedno sa kompletnom porodicom, pružila mu je podršku i pozirala sa njim. Osim najbližih, na promociju filma pojavila su se i brojna imena sa estrade, Dragan Kojić Keba, koji je došao sa suprugom Oljom, Aleksandar Mojić, poznatiji kao Mojke, i ostali.

Adam je, kao i uvek, bio raspoložen za poziranje i razgovor sa novinarima, pa nam je otkrio kako je dočarao Akvamena, odnosno, koliko mu je bilo potrebno da se spremi, a priznao nam je i da bi od Deda Mraza poželeo još jedno dete:

- Četiri sata je trebalo da se pripremim, mesec dana unapred smo smišljali sve, ali 4 sata spremanja, da bih došao ovde na dva sata, tako to ide. Ne verujem u Deda Mraza, ali želim da mi se ispuni sve što sam zamislio. Neka bude četvrta beba, eto. Mislio sam da ću u Srbiji prvi napraviti ono što je Marija Šerifović, ali nisam se raspitao, ne znam da li može da se naruči i pol, ja bih samo muškarce - govorio je Adaktar za Republiku.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Adam Adaktar

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading