NAŠ PEVAČ DIVLJA PO ULICI, RAZBIJA ŠTA STIGNE: Šok snimak kruži društvenim mrežama, saopštio TUŽNE VESTI!

Autor:

Zabava

30.12.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Petković nije mogao da se suzdrži!

NAŠ PEVAČ DIVLJA PO ULICI, RAZBIJA ŠTA STIGNE: Šok snimak kruži društvenim mrežama, saopštio TUŽNE VESTI!

Foto: Instagram.com

Bivši učesnik rijalitija "Zadruga" i pevač Milan Petković izazvao je veliku pažnju na društvenim mrežama nakon što je objavio snimak na kojem lomi gitaru u paramparčad. Mnogi su ostali u šoku i zapitali se šta se to dogodilo sa popularnim pevačem. Nakon brojnih pitanja, Milan je rešio da se obrati javnosti i otkrije pravi razlog svog postupka.

 

 


Uzburkane reakcije javnosti izazvala je objava Milana Petkovića na društvenoj mreži Instagram, gde je demonstrativno razbio gitaru. Mnogi su bili u neverici, ali Milan je odlučio da otkrije istinu. "Hoćete da znate razlog zbog kog sam polupao gitaru?" - napisao je Milan, izazivajući još veću pažnju svojih pratioca. Nakon ovog provokativnog pitanja, otkrio je da odustaje od muzike i zahvalio se svima koji su ga podržavali u dosadašnjoj karijeri.

 

 

- Odustajem od muzike, hvala što ste bili tu uz mene i što ste me podržavali, ali mislim da je vreme da odustanem - rekao je Milan.

 

Ipak, Milan je, pored svega, odlučio da održi sve zakazane nastupe.

- Drugari svi zakazani nastupi će biti odrađeni po dogovoru - napisao je on.


Nakon objave o odustajanju od muzike, mnogi su se zapitali šta će biti sa Milanovim zakazanim nastupima. Uprkos svojoj odluci, Milan je istakao da će odraditi sve već dogovorene nastupe, čime je pokazao odgovornost prema svojim fanovima i posvećenost svojoj publici.

Milanov postupak je izazvao različite komentare i spekulacije, ali on je jasno stavio do znanja da je odluka doneta i da je vreme da krene novim putevima. Ostaje da vidimo šta će budućnost doneti za Milana Petkovića, ali njegova hrabrost da javno objavi ovakvu odluku zaslužuje pažnju i poštovanje.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading