DA LI ZNATE OD ČEGA ŽIVI MILAN STANKOVIĆ? Nekada najpopularniji pevač pokrenuo OVAJ biznis!

Autor:

Zabava

29.12.2023

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Stanković pokrenuo je svoj lični biznis!

DA LI ZNATE OD ČEGA ŽIVI MILAN STANKOVIĆ? Nekada najpopularniji pevač pokrenuo OVAJ biznis!

Foto: E-stock, Tanjug/Predrag Mitić

Milan Stanković, nekada poznat po svojim muzičkim hitovima, danas živi život daleko od estradne scene. Međutim, mnogi se pitaju od čega sada zapravo živi ovaj nekada popularni pevač. Prema pisanju domaćih medija, Milan je pronašao novi poslovni izazov u Americi, gde je započeo biznis sa kamionima u Čikagu.

Prema informacijama iz izvora bliskog pevaču, Milan je još u martu prošle godine osnovao kompaniju za transport u Americi. Počeo je sa samo jednim kamionom, da bi danas, za veoma kratko vreme, broj kamiona porastao na desetak. Ovaj neočekivani preokret u karijeri doveo je do toga da Milanova firma uspešno napreduje, a zaposleni su veoma zadovoljni.

Foto: wikimedia.org/Pudelek (Marcin Szala), ATA Images

Milan Stanković manastir

 

- Milan je još u martu prošle godine otvorio kompaniju za transport u Americi. Imao je samo jedan kamion kad je započeo posao u Čikagu, a sada ih ima već desetak. Firma mu lepo napreduje, a i zaposleni su veoma zadovoljni - pričao je izvor blizak pevaču za Blic.


Iako je Milan Stanković odlučio da se udalji od javnog života i posveti se veri, njegova bivša partnerka Rada ističe da će učiniti sve što je u njenoj moći da spreči njegovo zamonašenje. Ona je nedavno istakla da će se potruditi da Milan ne ispuni svoju želju da postane monah, te da želi da on pronađe kompromis između pevanja i života u manastiru.

- Potrudiću se da on ne ispuni tu svoju želju. Odlično ga poznajem i bolje od njega znam šta je dobro za njega. Milan mi je objasnio da ljudi iz manastira ne vole kada ja pričam o njemu i svemu tome, ali ja sam medijum između njega i novinara. Volela bih da Milan nađe kompromis između pevanja i manastira - rekla je ona za Estradanje.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Milan Stanković

 


Ovaj neočekivani preokret u karijeri bivšeg muzičkog zvezde definitivno je iznenadio mnoge, ali pokazuje da je Milan Stanković spreman da se oproba u novim izazovima i poslovnim poduhvatima, ostavljajući iza sebe svet estrade.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading