NESLAVAN DEBI NA BOSFORU! Dejan Radonjić VEĆ NA STARTU PORAŽEN u neizvesnoj utakmici!

Autor: M. M.

Sport

29.12.2023

22:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tofaš u Bursi slavio rezultatom 88:86.

NESLAVAN DEBI NA BOSFORU! Dejan Radonjić VEĆ NA STARTU PORAŽEN u neizvesnoj utakmici!

Foto: Starsport

Crnogorski trener Dejan Radonjić preuzeo je nedavno turski Bahčešehir već na prvom meču na klupi ovog tima doživeo je poraz.

Istanbulski tim je poražen na gostovanju Tofašu u Bursi rezultatom 88:86 u okviru 14. kola Superlige Turske. Bio je ovo duel timova koji su uoči ovog meča imali učinak od po šest pobeda i sedam poraza. Tofaš je ovim trijumfom stigao na poziciju šest, dok je Bahčešehir sada tek osmi.

Najbolji u pobedničkom taboru bio je nekadašnji košarkaš Bajern Minhena Kasijus Vinston sa 24 poena, Mustafa Kurtuldum dodao je 14, po 13 su imali Tolga Gečim i Ostin Vajli, a po 11 Kejleb Houmsli i Džalil O'Obrajen.

U Radonjićevom timu bio je najbolji Tajler Kavano sa 22 poena, Aksel Butel imao je 21 poen, a dvocifren je bio i Džeri Butsijel sa 12 koševa, ali i šest skokova i četiri asistencije.

U narednom kolu Bahčešehir dočekuje pretposlednji Merkezefendi, dok će Tofaš na noge Galatasaraju.

 

Standings provided by Sofascore

 

Dejan Radonjić je u svojoj karijeri ostao zapamćen kao trener Crvene zvezde Meridianbet u dva navrata. Prvi mandat je trajao od 2013. do 2017. godine, kada je uspeo da klub sa Malog Kalemegdana uvede u plej-of najelitnijeg evropskog takmičenja. Drugi izlet u klubu bio je od 2020. do 2022. godine. Pored crveno-belih, Radonjić je kroz Evroligu predvodio i Bajern iz Minhena, kao i Panatianikos u kojem nije uspeo da se zadrži. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading