OVO ĆE ZANIMATI SVE "GROBARE": Oglasio se GORAN DRAGIĆ i otkrio PLANOVE za 2024!

Autor: M. M.

Sport

29.12.2023

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zakazao i konferenciju za medije.

OVO ĆE ZANIMATI SVE "GROBARE": Oglasio se GORAN DRAGIĆ i otkrio PLANOVE za 2024!

Foto: Tanjug/AP

Goran Dragić

Goran Dragić, jedan od najboljih slovenačkih košarkaša ikada, rešio je da završi karijeru.

Mada je slovio za veliku želju KK Partizan, Srbin poreklom je rešio da u avgustu 2024. godine organizuje oproštajnu utakmicu u Ljubljani.

Iskusni plejmejker nije odigrao meč još od aprila kada je sa Milvokijem nastupao u plej-ofu protiv Majamija. U međuvremenu nije našao dovoljno dobar angažman i u 37. godini života okončaće profesionalnu karijeru.

Sve će obelodaniti na konferenciji za medije koja je zakazana za 4. decembar.

Dragić je u bogatoj karijeri branio boje brojnih NBA klubova poput Finiksa, Hjustona, Majamija, Bruklina, Reptorsa, Čikaga i Milvokija, a bio je učesnik "ol-star" meča 2018. godine. U Evropi igrao je za Olimpiju, Mursiju i Slovan, kao i za Baskoniju tokom NBA lokauta, dok je sa nacionalnim timom Slovenije osvojio Evropsko prvenstvo 2017. godine.

Ipak, nikada nije krio srpske korene.

Da, otac mi je Srbin, a majka Slovenka. Srbi su strastveni navijači i teško je kada igraš protiv njih, znaju imena tvojih roditelja. I u familiji mi prebacuju. Moj deda je Srbin, rođaci su Srbi i žive tamo, tako da svaki put kada igram tamo, protiv njih, šalju mi poruke: "Bolje bi ti bilo da ne daš 20 poena" ili "Nemoj da odigraš dobro" - izjavio je Goran Dragić u podkastu američkog novinara Zeka Loua.

Goran ima rođenog brata, Zorana Dragića, koji je takođe uspešan košarkaš i reprezentativac Slovenije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading