LUČIĆ KOMENTARISAO PARTIZAN U EVROLIGI! Evo GDE reprezentativac vidi bivši klub na KRAJU SEZONE!

Autor:

Sport

29.12.2023

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Na rezultate u ovoj sezoni, kao i svaki put u Srbiji, uticaće ishodi u derbijima", smatra bivši kapiten crno-belih.

LUČIĆ KOMENTARISAO PARTIZAN U EVROLIGI! Evo GDE reprezentativac vidi bivši klub na KRAJU SEZONE!

Foto: Starsport

Vladimir Lučić

Vladimir Lučić jedan je od mnogih igrača kojeg svi ljubitelji košarke i Partizana žele ponovo da vide u crno-belom. Krilni centar brani boje Bajerna iz Mihena već sedmu sezonu zaredom, u Nemačkoj je kapiten i oslonac čitave ekipe, tako da je teško očekivati povratak u nekom kraćem vremenskom roku. 

I pored toga, Lučić i dalje gaji snažne emocije prema Partizanu i uvek sa zadovoljstvom govori o radu crno-belih. Sada je istakao beogradski klub kao jednog od favorita za prolazak na fajnal for Evrolige.

- Kako sada stvari stoje, očekujem iznenađenje, ako može tako da se kaže. Zasad je Virtus najveće iznenađenje, pa je pitanje hoće li pasti ili će uspeti da zadrže trenutni nivo igre do kraja. Očekivao sam da će Olimpijakos biti mnogo bolji ove sezone. Na fajnal-foru vidim Real Madrid, pre svega. Zatim Fenerbahče – oni će se podići dolaskom Jasikevičusa, koji ima iskustvo odvođenja ekipa na fajnal-for, a i tim je kvalitetan. Onda Partizan i… Teško mi je da se odlučim, ali reći ću - Monako - izjavio je nekadašnji igrač Partizana. 

Republika

Foto: Starsport

Ognjen Jaramaz (levo) i Vladimir Lučić (desno)

Potom je detaljnije obrazložio svoj izbor da baš crno-beli prođu na završni turnir Evrolige. 

- Zbog povrede sam gledao mnogo više utakmica nego inače. Iznenađenje mi je što su kliknuli ranije nego inače, u odnosu na prethodnu godinu, a pogotovo u odnosu na pretprošlu. Pri tom su imali probleme tokom leta, sve što se izdešavalo sa Mirotićem i sklapanjem tima. Izgledaju dobro, prvo poluvreme utakmice sa Žalgirisom u Kaunasu bila je i ofanzivna i defanzivna klinika. Sezona je duga i nadam se da će imati sreće da budu zdravi. Na rezultate u ovoj sezoni, kao i svaki put u Srbiji, uticaće ishodi u derbijima – Partizan je slavio prva dva puta, a to dosta menja atmosferu, nabolje i nagore. Uz sve probleme – povrede Avramovića i Pantera – Partizan gura jako dobro, ja ih vidim na fajnal-foru, pogotovo ako dođu do prednosti domaćeg terena. Videli smo već koliko znači ta neverovatna podrška, ove sezone su se nekoliko puta u Beogradu vraćali iz dvocifrenih minusa, a Željko Obradović je najbolji evropski trener - dovršio je Lučić za Sport Klub. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading