LEBRON EMOTIVNIJI NEGO IKADA: Sin mu doživeo SRČANI ZASTOJ, predviđali mu da se neće baviti košarkom, a sada je DEBITOVAO!

Autor:

Sport

11.12.2023

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Važnije od svake titule.

LEBRON EMOTIVNIJI NEGO IKADA: Sin mu doživeo SRČANI ZASTOJ, predviđali mu da se neće baviti košarkom, a sada je DEBITOVAO!

Foto: Tanjug/AP

Lebron i Broni Džejms

Lebron Džejms je jedan od najboljih košarkaša u istoriji košarke. Osvojio je prvo izdanje NBA kupa sa svojim Lejkersima, porazivši Indijanu u finalu, a proglašen je za MVP-a takmičenja.

Ovo je Džejmsu bilo ko zna koje priznanje po redu, prestao je i da broji, a iako mu dostignuća na terenu znače, ništa ne može da se poredi sa onim što je doživeo sinoć.

Naime, njegov najstariji sin Broni debitovao je za svoj koledž "Južnu Kaliforniju", a ponosni tata ga je gledao sa tribina.

Broni je letos doživeo srčani zastoj na treningu, a ova situacija je zabrinula celu košarkašku javnost.

Porodica Džejms se oglasila samo jednom, zahvalila na podršci, a bilo je pitanje da li će ovaj talentovani mladić ikada zaigrati košarku ponovo.

Uspeo je da se oporavi i ostavi probleme iza sebe, na oduševljenje svih koji istinski vole ovaj sport.

Mladi Džejms je odigrao 17 minuta na debiju, a upisao je četiri poena uz tri asistencije, dv a skoka i ukradene lopte i jednu blokadu.

 

 

Njegovi "Trojansi" su izgubili od Long Bič stejta rezultatom 84:79, ali je rezultat svakako ostao u drugom planu.

Lebron se oglasio povodom debija svog sina i nije krio ponos i emocije.

- Iskreno, me mogu vam opisati koliko je emotivan ovaj dan bio za mene. Bukvalno sam iscrpljen i sve što mogu da kažem Broniju je da si jednostavno neverovatan! Dođavola i pobede i porazi koje će se dogoditi. Ti si već osvojio glavni cilj/titulu, a to je život. Ponosan sam na tebe klinac i danas si mi dao više od života. Hvala ti i volim te- rekao je Džejms sa suzama u očima.

Dirljiv trenutak za ovog velikog košarkaša i njegovu porodicu, a ostaje nada da će se o Broniju pričati isključivo zbog košarke i da će ga zdravlje poslužiti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading