KRALJ JE OPET NA TRONU! Lejkersi osvojili ISTORIJSKI NBA kup! Lebron i "Obrva" IZDOMINIRALI! (VIDEO)

Autor:

Sport

10.12.2023

08:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa pobedili su u finalu prvog NBA Kupa Indijanu Pejsers rezultatom 123:109.

KRALJ JE OPET NA TRONU! Lejkersi osvojili ISTORIJSKI NBA kup! Lebron i "Obrva" IZDOMINIRALI! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Na taj način tim iz Kalifornije postao je prvi osvajač novoformiranog NBA takmičenja, a do trofeja su stigli na krilima najboljeg igrača Lebrona Džejmsa i Entonija Dejvisa.

Navijači su mogli da uživaju u spektaklu, koji su akteri priredili u Las Vegasu prethodne noći, a duel je protekao u režiji jednog od najboljeg košarkaša svih vremena Lebrona Džejmsa, ali i njegove "desne ruke" Entonija Dejvisa.

Tandem Los Anđeles Lejkersa se u ovoj utakmici poigravao sa košarkašima Indijane, što svedoče i brojke na kraju meča.

Tako je "Obrva" Dejvis meč završio sa 41 poenom i 20 skokova, dok je Džejms ostvario bilans od 24 poena i 11 uhvaćenih lopti, zbog čega je jednoglasno proglašen za najboljeg igrača istorijskog NBA Kupa.

Pobednička ekipa je od prve četvrtine dominirala, imala igru i vođstvo u svojim rukama, dok su Pejsersi uspeli da se suprostave protivniku samo tokom drugog kvartala.

Što se tiče efikasnost kod Indijane, Hailbarton i Maturin postigli su po 20 koševa, ali ni to nije bilo dovoljno Pejsersima da se dostojno suprostave goropadnom timu iz Los Anđelesa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading