AS HJUSTONA POKUŠAO DA NASMEJE JOKIĆA! Evo kako je Srbin ISKULIRAO Turčina! (VIDEO)

Autor:

Sport

09.12.2023

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljiva scena u duelu Roketsa i Denvera.

AS HJUSTONA POKUŠAO DA NASMEJE JOKIĆA! Evo kako je Srbin ISKULIRAO Turčina! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Najbolji igrač Denvera Nikola Jokić je odigrao još jednu šuterski slabu utakmicu, dok su njegovi Nagetsi upisali treći uzastopni poraz.

Ipak, po završetku ovog meča, jedan snimak je ekspresno počeo da se širi društvenim mrežama. Reprezentativac Turske Alperen Šengun pružio je odličnu partiju, naročito do odlaska na poluvreme.

Centar Hjustona je u uvodne dve četvrtine ubacio 13 koševa, uz sedam skokova i pet asistencija, naspram Jokićevih tri poena, osam uhvaćenih lopti, jednog dodavanja i očajnog šuta iz igre 1/10.

Međutim, statistika na kraju meča govori da je Jokić odigrao bolje od svog rivala, ali deluje da je malo ko uspeo da namuči aktuelnog MVP-a finala, kao što je to uradio Šengun.

Ne samo potezima za vreme igre, već po snimku i rečima pred početak meča. Naime, na društvenim mrežama uveliko se "vrti" video na kom se vidi kako je Turčin pokušao da zabavi Jokića.

Nešto mu je rekao, pa se nasmejao, ipak, po reakciji Somborca, jasno je da nije bio oduševljen, te ga je "Džoker" iskulirao. Ono što zanima ljubitelje košarke jeste činjenica šta je to Turčin rekao srpskom asu?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading