PROCURILE GOLE FOTKE IVANE JORDAN: Na zadnjici tamo TANGICE, a GRUDI na izvolte! (ŠOK-FOTO)

Autor:

Zabava

25.12.2023

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Jordan objavila golišave fotografije!

PROCURILE GOLE FOTKE IVANE JORDAN: Na zadnjici tamo TANGICE, a GRUDI na izvolte! (ŠOK-FOTO)

Foto: instagram.com/ivana jordan

Pevačica Ivana Jordan, poznata po svojoj jedinstvenoj muzici i stvaralaštvu, nedavno je iznenadila svoje pratioce na Instagramu objavljivanjem provokativnih fotografija. Na fotografijama je nosila samo tange, bez brusa, što je izazvalo veliki broj komentara na društvenim mrežama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Jordan (@ivanajordan_)

 

Ivana, koja je poznata po svojoj otvorenosti i hrabrosti da se izrazi, pokazala je svoju snažnu stranu kroz ove slike. Fotografije su prikazale njen izvajani lik, dok je pozirala sa samopouzdanjem i elegancijom. Ove slike su brzo postale viralne, privlačeći pažnju ne samo njenih fanova, već i šire javnosti.

Komentari na njene slike su se brzo nizali, sa mnogim ljudima koji su izrazili divljenje prema njenom hrabrom potezu. Mnogi su hvalili njen izgled i samopouzdanje, dok su drugi komentarisali o njenom talentu i karijeri. Bilo je i onih koji su izrazili iznenađenje, ali većina komentara je bila pozitivna.

Foto: instagram.com

Ivana Jordan Instagram

 

Ivana Jordan je poznata po tome što je uvek autentična i iskrena prema sebi i svojim fanovima. Ove fotografije su samo još jedan primer njenog hrabrog duha i spremnosti da se izrazi na svoj način. Bez obzira na reakcije, jedno je sigurno - Ivana Jordan nastavlja da inspiriše svoje fanove svojom muzikom, stilom i hrabrošću.

Ovaj događaj je još jedan dokaz da Ivana Jordan nije samo talentovana pevačica, već i snažna žena koja se ne boji da pokaže svoju autentičnost. Njene provokativne fotografije na Instagramu su izazvale talas reakcija, ali ona ostaje dosledna sebi, pokazujući svetu da je hrabrost biti svoj. Bez obzira na to šta misle drugi, Ivana Jordan nastavlja da živi svoju istinu, inspirišući druge da urade isto.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Синиша

26.12.2023 14:00

Била је пристојна али сада више није и уклапа се у све естрадне жене. Почетак добар а после хоштаплерај и скидање одеће и обуће. Можда тако више зарађују.

Ron

27.12.2023 08:15

Šta joj trebaju ove golišave fotografije? Mada iskreno izgleda vrhunski.