OVO JE ISTINA O USVOJENOJ ĆERKI FILIPA CEPTERA: Misterija o njenom PRAVU ŽIVOTU ugledala svetost dana, javnost će ostati u ŠOKU!

Autor:

Zabava

25.12.2023

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivena istina o ćerki Filipa Ceptera, Emi, ovo je njen intrigantni život!

OVO JE ISTINA O USVOJENOJ ĆERKI FILIPA CEPTERA: Misterija o njenom PRAVU ŽIVOTU ugledala svetost dana, javnost će ostati u ŠOKU!

Foto: Instagram.com

Filip Cepter, poznati srpski preduzetnik, i njegova supruga Madlena usvojili su ćerku Emu 2000. godine. Luksuzni život na Dedinju vode vrlo uspešno, u krugu porodici, a njihova porodica je vrlo često među glavnim pričama po gradu. 

Inače, Ema, koja sada ima 22 godine, živi u Londonu gde studira psihologiju i vrlo je posvećena njenom poslovnom životu. Kada putuje, koristi samo privatni avion, a najčešće posećuje destinacije na Azurnoj obali, posebno Monte Karlo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ☆ Emma ☆ (@kingzepter)

 

Ema voli da deli fotografije sa svojim momkom dok zajedno putuju svetom, što redovno objavljuje na društvenoj mreži Instagram, 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ☆ Emma ☆ (@kingzepter)

 

- Sa svim tim tinejdžerskim momentima koji su prisutni kod sve dece tog uzrasta, moram da kažem da je Ema jedna dobra devojčica. Dobar učenik. Što kažu ovi koji nas čuvaju, voze – mi znamo Emu, ona uči od svoje druge godine. Sad završava koledž. Ona bi htela u Ameriku, ali kakva Amerika ko će tako daleko da putuje. Videćemo da to bude negde oko Londona - rekla je Madlena Cepter svojevremeno u emisiji "TV lica kao sav normalan svet" i dodala:

 

- U naš život ušla je jednog decembarskog dana 2000. godine i odmah se ugnezdila u naša srca gde je otvorila prostor koga tu ranije nije bilo. Lepo je kad čovek može da se ostvari kao stvaralac, pa da zatim postane roditelj, a još je lepše kada možete da ispravite nepravdu i umesto bola stvorite – ljubav. Meni se dogodilo i prvo i drugo - rekla je Madlena svojevremeno.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading