ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ U PROVODU SA VELJKOVOM BIVŠOM DEVOJKOM: Procurile fotke iz noćnog života, kako će na OVO brat da reaguje?

Autor:

Zabava

25.12.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anastasija Ražnatović u društvu Ane Rajković napravile haos.

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ U PROVODU SA VELJKOVOM BIVŠOM DEVOJKOM: Procurile fotke iz noćnog života, kako će na OVO brat da reaguje?

Foto: Instagram.com

Mlada muzička zvezda Anastasija Ražnatović nedavno je otputovala sa suprugom Nemanjom Gudeljom na romantično putovanje u Dubai, gde su odlučili da uživaju u čarima ovog luksuznog grada. Uz upečatljive fotografije i priče o njihovim avanturama, njihov boravak u Dubaiju deluje kao prava poslastica za obožavaoce.

Jedan od zanimljivih momenata ovog putovanja bio je neočekivani susret Anastasije sa Anom Rajković, bivšom devojkom njenog brata Veljka. Ove mlade dame su se srele u provodu i odlučile da ovekoveče ovaj trenutak zajedničkom fotografijom. Ovaj susret sigurno je iznenadio mnoge, ali je sigurno bio prijatan podsetnik na prošlost.

Foto: Instagram.com

Anastasija Ražnatović i Ana Rajković

 


Osim što uživaju u romansi i provodu, Anastasija je nedavno bila u Srbiji zbog krsne slave, svetog Nikole. Međutim, sada je odlučila da napusti ove prostore i uputi se ka toplim obalama Dubaia. S druge strane, njen brat Veljko je u srećnom braku sa Bogdanom Ražnatović, koja trenutno očekuje trećeg sina Ilijana. Porodične vesti su uvek zanimljive za javnost koja prati ovu poznatu porodicu, te je svaki detalj o njihovim životima pažljivo praćen.

Foto: Instagram.com

Anastasija Ražnatović i Ana Rajković

 


Anastasija je svojim pratiocima na društvenim mrežama otkrila iznenađenje koje ih je sačekalo u hotelu u Dubaiju - puno balona u crvenoj boji, latice ruža po krevetu, kao i njihove najromantičnije slike njih dvoje. Ova gesta definitivno je oduševila mnoge, a slike govore više od reči o tome koliko uživaju u zajedničkom odmoru.

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj definitivno uživaju u svakom trenutku svog boravka u Dubaiju, te je ovo putovanje postalo prava tema interesovanja javnosti. Ostaje nam da pratimo njihove dalje avanture i uživamo u predivnim fotografijama koje nam otkrivaju delić njihovog romantičnog odmora.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading