VODITELJKA "DNK" OTKRILA ZAŠTO VIŠE NEMA EMISIJE: Natalija Simović podelila TUŽNE VESTI, pa otvorila dušu o promenama!

Autor:

Zabava

22.12.2023

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka emisije ,,DNK" Natalija Simović otkrila zbog čega se više emisija neće emitovati na televiziji Pink.

VODITELJKA "DNK" OTKRILA ZAŠTO VIŠE NEMA EMISIJE: Natalija Simović podelila TUŽNE VESTI, pa otvorila dušu o promenama!

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK

Emisija "DNK", koja je godinama privlačila pažnju gledalaca svojom intrigantnom tematikom, već neko vreme nije prisutna na malim ekranima. Voditeljka Natalija Simović otkrila je za medije da je situacija oko emisije trenutno neizvesna. Nakon 12 godina emitovanja, Natalija ističe da je možda vreme da "DNK" ostane u prošlosti, ali da ipak postoji želja za nastavkom snimanja u nekom drugačijem formatu.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Natalija Simović

 

Natalija Simović ističe da je trenutno fokusirana na svoje privatne obaveze, ali da bi volela da se snimanja nastave, čak i ako to podrazumeva novi TV format. Pored toga, voditeljka je izrazila zahvalnost svojoj produkciji ističući da je podrška koju je dobila neopisivo važna za nju, posebno uoči svog rođendana.

- DNK je negde ostao u zapećku i neka tamo ostane posle 12 godina, mislim da je tako okej. Možda se vratimo u nekom drugom obliku. Nije mi do toga da danem dušom, mene te priče uzbuđuju, dokolica uopšte nije dobra, ja se bavim nekim svojim privatnim pitanjima i životom mimo posla, ali bih volela da nastavimo sa snimanjima, ako ne "DNK", onda nešto drugo - započela je Natalija.

Foto: Republika.rs

Natalija Simović intervju

 


Iako situacija oko emisije "DNK" trenutno deluje neizvesno, ostaje da vidimo da li će se popularni TV format vratiti na male ekrane u nekom novom obliku, kao što je Natalija nagovestila. S obzirom na intrigantnu tematiku emisije i vernu publiku koja ju je pratila godinama, novi format bi svakako bio zanimljiv izazov za sve uključene u produkciju, ali i za vernu publiku koja je sa nestrpljenjem očekivala svaku novu epizodu

- Kada je u pitanju moja produkcija, želim da im se zahvalim, mislim da niko nije više ispoštovan nego ja kada je u pitanju kraj godine, jer nemam reči za ono što su oni učinili za mene. Ja sam u tom smislu mirna za ceo decembar da preživim ovaj svoj rođendan. Nije me dočekala lepa vest pred rođendan, ali od produkcije jeste podrška u apsolutnom smislu i svakom bih poželela da ima takvo okrilje nad sobom - ispričala je Natalija za Blic.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading