MARKO VULETA OBRISAO ZAJEDNIČKE FOTKE SA IVANOM ŠPANOVIĆ! Evo šta je PORUČIO!

Autor:

Sport

22.12.2023

21:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivanin bivši oglasio se iz dalekog Dubaija.

MARKO VULETA OBRISAO ZAJEDNIČKE FOTKE SA IVANOM ŠPANOVIĆ! Evo šta je PORUČIO!

Foto: Starsport

Ivana Španović i Marko Vuleta

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović i fitnes instruktor Marko Vuleta razveli su se posle nešto više od dve godine braka.

Ivana je u izjavi za medije poručila da je razov težak period za nju i njenog bivšeg i da su njihovi putevi krenuli različitim pravcima.

Španovićka je u međuvremenu objavila video gde se vidi kako vredno trenira za narednu sezonu u kojoj je očekuje puno takmičenja i borbi za medalje.

Takođe je komentarisala i objavu Bogdana Bogdanovića, što je mnoge bacilo u rebus.

Za to vreme, Marko Vuleta se preselio u Ujedinjene Arapske Emirate, gde je počeo da radi. Sada se oglasio iz Dubaija i pokazao da uživa u lepo vremenu, suncu i plažama.

Foto: printscreen/instagram

Marko Vuleta

Marko se slikao u liftu i poručio:

- Odrađen posao i trening, vikend može da počne! - oglasio se Marko Vuleta.

Podsetimo, on i Ivana venčali su se u septembru pre dve godine, na ranču u Umčarima nadomak Beograda u bajkovitom ambijentu.

Ipak, pre nekoliko dana pojavila se informacija da je njihovoj ljubavi došao kraj, kao i da se razvode, što je najbolja srpska atletičarka potvrdila promenom prezimena na društvenim mrežama i vratila devojačko Španović.

Oni mesecima unazad na svoje profile na društvenim mrežama nisu postavljali zajedničke fotografije, čime je samo potvrđeno da se par razvodi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading