NOVI SNIMAK ANE KORAĆ OTKRIVA JEDAN ŠOK DETALJ: Dok se snimala, OVO je svima promaklo!

Autor:

Zabava

22.12.2023

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Korać objavila snimak, jedan detalj je svima promakao.

NOVI SNIMAK ANE KORAĆ OTKRIVA JEDAN ŠOK DETALJ: Dok se snimala, OVO je svima promaklo!

Foto: instagram.com/ana_korac

Ana Korać, mlada biznismenka, nedavno je na svet donela naslednika, kom je posvetila ceo svoj život. Koraćeva se povratkom na društvene mreže oduševila sve pratioce, naročito njenom linijom, koju je posle porođaja za kratko vreme dovela do savršenstva. 

Na Instagram storijima redovno objavljuje fotografije koje izazivaju lavinu komentara, a pripadnice lepšeg pola uglavnom su oduševljene da Ana stiže ida se bavi biznisom, ali i da bude posvećena mama. 

Foto: instagram.com/ana_korac

Ana Korać slike na Instagramu

 

Međutim, mnogi se iznenada kada čuju koje je Ana Korać zapravo godište. Budući da je dugi niz godina u estradnim vodama i da je faktički odrasla kao bomba sa naslovnih strana, mnogi su zaboravili da je Ana Korać zapravo rođena 4. juna 1994. godine, a da je već ostvarila sve svoje devojačke snove. 

Ana je na Instagram profilu objavila novi snimak kako uživa sa prijateljem, a mnogima je promaklo da na sebi ima papreno skup broš od poznate svetske marke ,,Šanel", za koji je sigurno odvojila nekoliko stotina evra. 

Podsetimo, nakon izlaska iz porodilišta, Ana Korać otvorila je dušu za Republiku i progovorila o prvim danima kao novopečena mama.

 

Odlično se osećam, bas onako kako sam i zamišljala, srećno, blagosloveno i ispunjeno. Roditeljstvo u ženi budi najvrednija osećanja. Moje srce, duša, kompletno biće je posvećeno sinu, koji je centar mog sveta. A bebac je predobar, mio, sladak i malen. Upoznajemo se polako, obožavamo i slušamo, i ja njega i on mene. Što se nespavanja tiče, to su one slatke muke o kojima je i meni moja majka govorila. Sad je potpuno razumem. Hvala bogu, sin je poslušan, spava lepo i obaveze oko bebe, bilo danju ili noću, ne padaju mi teško. Čim se probudi, odmah reagujem i brzo ga uspavam. Prilagodili smo se, pa i ja spavam kad spava i beba. U međuvremenu završavam i ostale obaveze, ali beba mi je prioritet - rekla je Ana za Republiku, pa potom dodala:

- Oblačim ga kao što sve majke oblače svoju decu. Tako radim sad i radiću ubuduće. Ne robujem brendovima, volim kvalitetne stvari, ali ne ističem ih ja, već oni koji pišu o meni. To sve razumem. Retko kada govorim o materijalnim stvarima i možda ljudi imaju pogrešnu sliku o meni zbog toga što sam često reklamirala neke odevne kombinacije, ali to je bila poslovna saradnja. Moj sin raste u normalnoj porodici, u kojoj se cene prave vrednosti, i trudiću se to da se potencira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading