BOLJE VIŠE NE UZIMAJ MIKROFON: Branku Sovrlić razapeli na društvenim mrežama, javnost FRAPIRANA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

20.12.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačicu urnišu nakon što je sinoć uživo pevala u emsiji!

BOLJE VIŠE NE UZIMAJ MIKROFON: Branku Sovrlić razapeli na društvenim mrežama, javnost FRAPIRANA! (VIDEO)

Foto: printscreen/RTVPink

Pevačica Branka Sovrlić, koja je tokom karijere zaradila značajno bogatstvo, retko se pojavljuje u javnosti. Međutim, sinoć je prihvatila poziv Ognjena Amidžića i gostovala u specijalnom izdanju ''Amig šoua'' povodom Nikoljdana. Tom prilikom, u studiju su se našle i druge poznate pevačice poput Sandre Rešić, Aleksandre Mladenović i Ćane, te su zajedno izvele nekoliko numera koje su oduševile publiku. Ipak, kada se Branka latila mikrofona, iznenadila je kako goste u studiju, tako i gledaoce koji su brže bolje počeli da komentarišu na društvenim mrežama.

Nakon što je Branka Sovrlić preuzela mikrofon, reakcije gledalaca bile su raznovrsne. Neki su izrazili svoje oduševljenje repertoarom, dok su drugi bili iznenađeni njenim nastupom. Komentari poput "Bilo bi dobro da više ne uzmeš mikrofon u ruke", "Pa ona peva gore od mene" odjekivali su društvenim mrežama. Ovakve reakcije nisu ostale neprimećene, te su pokrenule živu diskusiju o Brankinom pevačkom umeću.

Pored muzičke karijere, javnost je zainteresovala i Brankina harmonična veza sa suprugom, o čemu je javno govorila. Ona je istakla da je njen suprug izuzetno pažljiv prema njoj, te da joj često priređuje iznenađenja. Tako je otkrila da joj je prošle godine kupio automobil marke Mercedes, ističući da je njen suprug uvek izuzetno darežljiv prema njoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading