"DEČKO MI JE STROGO ZABRANIO..."Jovana Jeremić priznala ŠOK detalj o biznismenu, svi su zanemeli u studiju kada su je videli!

Autor:

Zabava

19.12.2023

22:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić otkrila detalj o novom dečku!

"DEČKO MI JE STROGO ZABRANIO..."Jovana Jeremić priznala ŠOK detalj o biznismenu, svi su zanemeli u studiju kada su je videli!

Foto: youtube.com/AmiG Show

U večerašnjem specijalnog izdanju emisiji ,,Amidži šou" voditelj Ognjen Amidžić ugostio je koleginicu i atraktivnu plavušu, Jovanu Jeremić, koja se pojavila u nikad provokativnijem izdanju. 

Jovana Jeremić pokazala je još jednom zbog čega je zovu kraljica šera, a sada na početku emisije odmah otkrila detalj o odnosu sa novim dečkom Draganom Stankovićem. Naime, Jovana je ispričala da joj biznismen zabranio da nabaci koji kilogram viška, jer mu je u sadašnjem izdanju najprivlačnija i idealna po njegovom ukusu. 

Foto: youtube.com/AmiG Show

Jovana Jeremić Amig show

 

- Dečko mi je strogo zabranio, ne da mi da se ugojim - rekla je Jovana Jeremić u Amidži šou. 

Jovana Jeremić, popularna voditeljka, nedavno je javnosti otkrila detalje svoje veze sa bogatim biznismenom, Draganom Stankovićem. Ona je iznela kako su se upoznali i kako je započela njihova ljubavna priča. Jovana je istakla da se oseća podržano od strane svog partnera i da je on spreman da je finansijski obezbedi.

Foto: youtube.com/AmiG Show

Jovana Jeremić Amig show

 

- E, to je sada bitno! Nećeš verovati, ali mene je sa Draganom upoznao kolega i prijatelj Vučićević. Mi ga zovemo kum, u slučaju svadbe, on će biti kum. Imam sreću sa Draganima, to je krenulo spontano, na rođendanu jednom, naše poznanstvno je Božije, spojio nas je Bog, na Božić, kada se naš reporter uključio, meni je Dragan poklonio dukat i poželeo da u ovoj godini pronađem večnu ljubav i to mi se desilo posle devet meseci. Ni tad ništa nije bilo, on mi je na tom rođendanu prišao i pokazao slike, ja ga nisam gledala na takav način. Izašli smo nekoliko puta na večeru i tako je sve krenulo - navela je Jovana.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading