OVAKO SE NIKOLJDAN SLAVI KOD DIVCA: Ćerka slavnog košarkaša podelila idiličnu fotku iz porodičnog doma (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

19.12.2023

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš zajedno sa porodicom poštuje tradiciju!

OVAKO SE NIKOLJDAN SLAVI KOD DIVCA: Ćerka slavnog košarkaša podelila idiličnu fotku iz porodičnog doma (FOTO)

Foto: wikipedia, profimedia, shutterstock

Sveti Nikola je jedna od najvećih slava među Srbima, a mnoge poznate ličnosti takođe slave ovog velikog sveca, koji je zaštitnik njihovog doma. Jedan od najvećih srpskih sportista, Vlade Divac, zajedno sa svojom porodicom proslavlja Nikoljdan u svom domu.

Naime, atmosferu porodične proslave podelila je njihova ćerka Petra Divac, koja je na fotografiji pokazala slavski kolač, sveću, ikone i žito. U svojoj objavi, Petra je uputila čestitke sugrađanima koji takođe slave Svetog Nikolu, želeći im srećnu slavu iz svog doma.

- Srećna slava svima koji slave Sveti Nikolu - piše u objavi Divčeve naslednice.

Republika

Foto: instagram.com/padivac

Ćerka Vlada Divca objavila sliku iz porodičnog doma na Svetog Nikou

Podsećanja radi, Ana i Vlade Divac više od tri decenije su u skladnom braku iz kog imaju sinove Luku i Matiju i ćerku Petru, koju su usvojili. 

Petra ima 23 godine, a Ana Divac nikada nije govorila o njenim biološkim roditeljima, a onda je sve iznenadila kada je za Stori rekla da prema Petrinim biološkim roditeljima ima veliko poštovanje.

- Kako mogu tako nešto da im zamerim, to je izuzetna ljubav i hrabrost s njihove strane, izabrali su to umesto da abortiraju, a mnoge žene se danas odlučuju na taj korak. Mogu da razumem da mnogim ljudima to nije jasno, ali uvek kažem, zamislite da vam je dete zamenjeno u porodilištu, nikada ga ne biste dali. Jer, ljubav je mnogo jača od krvne veze. Štaviše, interesantno, u Americi smo putem pljuvačke radili test na genetiku i ispostavilo se da je Petra čak i genetski povezana s nama. Vidite, ništa nije slučajno, iako je to najmanje važno u odnosu na ljubav. Bezgranično sam zahvalna njenim biološkim roditeljima koji nisu abortirali, već su prošli kroz jednu takvu teškoću da daju dete na usvajanje. To je prava roditeljska ljubav, kada ne možete da se brinete o svom detetu, ali smognete snage da ga date nekome ko može - zaključila je Ana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading