HOROR U DOMU NAŠE PEVAČICE: Hitno se oglasila, kuka od muke (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

19.12.2023

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prolazi kroz pakao!

HOROR U DOMU NAŠE PEVAČICE: Hitno se oglasila, kuka od muke (FOTO)

Foto: Foto instagram

Ana Sević

Pevačica Ana Sević nedavno je podelila sa svojim pratiocima na Instagramu svoje iskustvo dekorisanja jelke za predstojeće praznike. Međutim, umesto da sve prođe glatko, Ana je doživela neočekivanu avanturu koja ju je navela da razmisli o promeni boje jelke za narednu godinu.

Naime, na fotografiji koju je objavila možemo videti da je počela sa kićenjem, ali je zaključila da je sve ni manje, ni više već "horor" i da još nije ni započela sa dekoracijom.

Mislim da ćete belu jelku u našoj kući videti samo ove godine... Ovo je horor, a nisam još ni počela - napisala je Ana na njenom Instagram profilu uz sliku jelke.

Republika

Foto: instagram.com/anasevicofficial

Ana Sević instagram

Inače, osim što je podelila svoje iskustvo sa dekorisanjem jelke, Ana Sević nedavno je zajedno sa svojim suprugom Danijelom Nedeljkovićem proslavila treći rođendan svoje ćerke Sene. Slavlje je bilo organizovano u duhu popularnog crtanog lika Pepa praseta, a prostorija je bila ukrašena belim balonima, dok je torta bila u obliku dvorca sa tri sprata. Ova tema za rođendansku proslavu sigurno je bila iznenađenje za malu Senu, a fotografije sa proslave oduševile su i Anine pratioce na društvenim mrežama.

- Koliko je sreće ovo malo biće donelo u naš život. Beskrajna sreća i radost. Danas slavimo tri najlepše godine ovog našeg voljenog čuda. Sena je napunila tri - napisala je pevačica na njenom Instagramu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading