PEVAČICA ZABLISTALA U RASKOŠNOJ HALJINI, OD OVOG PRIZORA ZASTAJE DAH! Angellina okupila kolege i prijatelje, a ovo ju je posebno obradovalo!

Autor: G.D. / M.I.

Zabava

18.12.2023

19:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Angellina je okupila kolege i prijatelje, povodom promocije albuma, a svojim stajlingom sve je ostavila bez daha.

PEVAČICA ZABLISTALA U RASKOŠNOJ HALJINI, OD OVOG PRIZORA ZASTAJE DAH! Angellina okupila kolege i prijatelje, a ovo ju je posebno obradovalo!

Foto: Republika

Angelina Vujović

Anđela Vujović, poznatija kao Angellina, srpska je pop pevačica koja je prepoznatiljivost stekla pesmama "Budi u blizini“ i "Pile moje“, te duetskom pesmom sa Tarom Stojanović pod nazivom "Gad“. Rođena je 1997. godine u Beogradu, gde i danas živi i radi.

Angellina je danas održala promociju svog novog albuma, a prisutne je zasenila pojavom i večerašnjim stajlingom. Pevačica uvek privuče pažnju zanimljivom odevnom kombinacijom, a danas je zablistala u svečanoj, dugoj haljini. 

Kolege su je ispoštovale i došle na promociju, a među prvima došao je Adam Adaktar sa suprugom i Vesna Dedić, koji su joj prišli i čestitali na postignutom uspehu, pa poželeli isto i sa novim albumom.

Republika

Foto: Republika

Angellina

 

Pevačica nije skidala osmeh sa lica i čini se da je srećnija nego ikada.

Inače, upravo u emisiji Vesne Dedić, Angelina je priznala detalje iz detinjstva, ali i činjenicu da neretko slaže kad je neko upita za godine.

- Volim da lažem za godine - kaže Anđelina pred kamerama Blic televizije, a na pitanje autorke i voditejlke emisije Vesne Dedić šta voli da kaže da ima više ili manje odgovara sa osmehom:

- Pa manje - priznala je ona.

Što se privatnog života tiče, pevačica ističe da ne voli previše da mozga i da uživa u svakom trenutku, a na osnovu njenog osmeha, zaključuje se da je zadovoljna i na tom polju i da joj ruže cvetaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading