NAPADNUT BIVŠI MUŽ ANĐELKE PRPIĆ: Došlo do INCIDENTA usred bela dana, svedok otkrio DETALJE!

Autor:

Zabava

14.12.2023

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do incidenta je došlo na Dorćolu, svedok sa lica mesta otkrio detalje!

NAPADNUT BIVŠI MUŽ ANĐELKE PRPIĆ: Došlo do INCIDENTA usred bela dana, svedok otkrio DETALJE!

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Anđelka Prpić, Dario Prpić

Dario Prpić, bivši suprug glumice Anđelke Prpić, bio je žrtva džeparoša, saznaje "Kurir". Biznismen je doživeo neprijatnost usred bela dana na Dorćolu. Kako se navodi, prema rečima izvora D.G. koji se zatekao na licu mesta, Anđelkin bivši muž je prelazio pasarelu na Kalemegdanu, gde se spuštao ka Beton hali, a onda su mu s leđa prišli nepoznati momci, koji su probali da ga opljačkaju.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Dario i Anđelka Prpić

- Primetio sam gužvu na mostiću koji se spušta od Kalemegdana ka Beton hali. Video sam da se čovek žustro raspravlja sa petoricom mlađih ljudi. Situacija nije bila prijatna i nekako se osetilo da je neki incident u pitanju. Ta situacija je potrajala, a ja sam prišao i upitao ga da li ima problem s tim ljudima. On mi je rekao da su pokušali da ga odžepare i da im je provalio nameru. Lokalni pljačkaši su brže-bolje pobegli - priča naš sagovornik i dodaje: - Njemu svaka čast kako se sam izborio s toliko ljudi. Na tom potezu sugrađani treba da vode računa jer nema kamera i ne može da se zabeleži sam čin krivičnog dela, a pljačkašima je lako da napadnu žrtvu. Ja sam hteo da mu pomognem jer sam video da je dečko normalan, a da je u problemu. Tokom kratkog razgovora sam ga prepoznao, a kad smo se razišli, shvatio sam da se radi o bivšem mužu naše glumice Anđelke. Uspeo je on i sam da se snađe i reši ovu neprijatnost, ali je bio uzrujan, što je i normalno u takvoj situaciji - priča izvor "Kurira".

Republika

Foto: Stefan Tomasevic/ATAImages

Dario Prpić

Prema njegovim rečima, u prvom trenutku je pomislio da su Prpića fizički napali.

- Iz daljine mi je delovalo kao da je u životnoj opasnosti. Zato sam i požurio da mu pomognem. Tada nisam ni znao o kome se radi. Nažalost, ovo nije usamljen primer. Mnogi građani su doživeli neprijatnost s džeparošima. Oni obično idu u grupi od petoro, šestoro i onda naprave gužvu ili lažnu frku da bi od žrtve izvukli novčanik. Čim su videli da se približavam, odmah su pobegli - završava izvor.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Prpićem na broj poznat redakciji, ali se nije javio na poziv.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Nenad

15.12.2023 14:54

I onda ne daj Boze da u nekakvoj samoodbrani povredis dzeparosa ili lopova. I to moze samo u SNS SMRDIJI . U USA iako se oni kurche sa nekakvom demokratijom , mada je to vise za zamajavanje budala , jednog mog kolegu rodjenog tamo poreklom Rumun , su dvojica pokusala da opljackaju , jos su nozem napali na njega . Nesretnici nisu znali da je ovaj bio sampion u "ful kontaktu" . Uspeo je nekako da kupi mao vremena , rekavsi im da su mu i pare i novcanik u autu , nedaleko odatle. Posli su zajedno , drzeci noz iza ledja , ali samo nekoliko sekundi kasnije , sampion je uspeo da izbaci noz iz igre i krenuo da ih ne bije , vec "melje " . Obojica su zavrsili sa visestrukim prelomima , tako da oni ce biti zbrinuti narednih najmanje 6-9 meseci u gipsanim koritima , Rumun je bukvalno unakazio obojicu . Posto je bilo u samoodbrani , nije bilo potrebe ni za cime vec samo policijski zapisnik. Covek je otisao slobodno kuci , a ovu dvojicu posle izlaska iz gipsanih odela i rehabilitacije ceka robija . A u SNS SMRDIJI , ako povredis lopova , kuku tebi . Ali SMRDIJA je to , NAPRDNJACKA , bolesna , izvrsiteljska .