PRVI SNIMCI CECE RAŽNATOVIĆ SA LICA MESTA: Dojava o BOMBI na snimanju novogodišnjeg programa izvazala HAOS! (VIDEO)

Autor:

Zabava

14.12.2023

18:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika na licu mesta na snimanju novogodišnjeg programa gde je dojavljena bomba!

Portal Republika našao se na licu mesta na Koštunjaku, u studiju RTS-a, gde se snimao novogodišnji program, gde su prisustvovali mnoge poznate ličnosti, među kojima se našla i pevačica Svetlana Ceca Ražnatović

Podsetimo, na Košutnjaku, u zgradi RTS-a, dojavljeno je da se nalaze eksplozivne naprave, što je izazvalo evakuaciju zgrade. U trenutku dojave, u zgradi se nalazila folk zvezda Ceca Ražnatović, koja je, zajedno sa prisutnima, napustila zgradu. Konstrakta, koja se trenutno nalazi u zgradi, izjavila je da je stigla par minuta nakon što se situacija smirila, te da nije bila upućena u sve detalje.

 

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova trenutno vrše preglede prostorija uz pomoć Kontradiverzione ekipe kako bi utvrdili sve okolnosti i osigurali bezbednost zgrade RTS-a.

Podsetimo, Cecin sin Veljko Ražnatović uskoro će postati otac po treći put. Njegova supruga Bogdana Ražnatović je u drugom stanju i očekuje se da će porodica Ražnatović uskoro dobiti još jednog naslednika - dečaka. Ovo će biti treće dete za bračni par, koji već ima dva sina - Željka i mlađeg Krstana.

Foto: ATA Images

Veljko Ražnatović i Bogdana Ražnatović

Bogdana i Veljko su se venčali 2019. godine, a već godinu dana kasnije postali su roditelji sina Željka. Njihov drugi sin, Krstan, rođen je u februaru ove godine. Sada se porodica Ražnatović ponovo raduje prinovi koja će im se pridružiti uskoro.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading