PUČE ISTINA O SINU LEPE BRENE, JAVNOST ŠOKIRANA: Pevačica PREBLEDELA kada su je upitali za Stefana, a OVE reči će vam odzvanjati u glavi! (VIDEO)

Autor:

Zabava

14.12.2023

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa Brena burno reagovala na pitanje o sinu Stefanu Živojinoviću!

PUČE ISTINA O SINU LEPE BRENE, JAVNOST ŠOKIRANA: Pevačica PREBLEDELA kada su je upitali za Stefana, a OVE reči će vam odzvanjati u glavi! (VIDEO)

Foto: ATA Images

Lepa Brena i Stefan Živojinović

Pevačica Lepa Brena nedavno se pojavila na jednom događaju, a tim povodom predstavnicima sedme sile odgovarala je na pitanja. Brena neretko govori o svom sinu Stefanu Živojinoviću, koji se svojevremeno bavio pevanjem. 

I taman kada su ga svi znali kao pevača, a ne Breninog sina, Stefan je samo nestao sa javne scene, što je sve šokiralo. Tada su se razvile razne teroije zavera, zbog čega je mladi Živojinović u jeku uspeha i karijere, ipak odlučio da stavi tačku na javni život i okrene se na drugu stranu. 

Sada, Brena nije bila blagonaklona prema predstavnicima sedme sile, ponašajući se kao da krije istinu o sinu Stefanu, te na pitanje kako on komentariše uspeh snajke Aleksandre Prijović, pevačica je vrlo oštro reagovala, da je mnoge ostavila u šoku. 

Foto: ATA Images

Stefan Živojinović

 

- Stefan je odlučio da se povuče iz medije da ne komentariše ništa o njegovom životu, ja bih to podržala, on ne želi da se bavi javnim poslom. Za njega je ovo preveliki cirkus, jer tu ima i ovoga, i onoga - rekla je Brena, pa odbrusila:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @srbija_showbizz

 

- Ma, ne interesuje ga, sad sam rekla - bila je neprijatna Brena prema novinarima. 

Komentari na jednoj Instagram stranici su se usijali, mnogi su primetili Breninu neprijatnost pri odgovaranju na pitanja, a snimak je postao viralan na društvenoj mreži.

Foto: printscreen/e stock

Stefan Živojinović i Lepa Brena

 

Podsetimo, Stefan Živojinović pre nekoliko godina uplovio je u muzičke vode, a mnogi su mu tada predviđali ozbiljnu karijeru.

Ipak, nakon nekoliko pesama koje je snimio, ali i brojnih nastupa u prestoničkim klubovima, Stefan je rešio da odustane od karijere i od tada ga retko možemo videti u javnosti.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Miki

15.12.2023 13:02

Da bar hoće ona dalabu Dara ili kako joj već pravo ime da se povuče iz javnog života. Svima bi bilo bolje.