EVO ŠTA JEDE NAJBOGATIJA SRPKINJA: Izbacila je ove namirnice, a izgleda kao AVION!

Autor: P. R.

Zabava

14.12.2023

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Guru otkrio detalje iz privantog života supruge ruskog milijardera!

EVO ŠTA JEDE NAJBOGATIJA SRPKINJA: Izbacila je ove namirnice, a izgleda kao AVION!

Foto: www.profimedia.rs

Sandra Meljničenko

Sandra Meljničenko, bivša članica grupe "Models", postala je poznata javnosti ne samo po svom muzičkom talentu već i po životu koji mnogi smatraju bajkovitim. Naime, nakon udaje za ruskog milijardera Andreja Meljničenka, njen život se promenio iz korena. Upoznali su se tokom njenog putovanja u Francusku 2003. godine, a venčali su se na Azurnoj obali dve godine kasnije. Njihova svadba bila je spektakularna, sa izvođenjem velikih muzičkih zvezda poput legendarne Vitni Hjuston, Kristine Agilere i Enrikea Iglesijasa.

Iako danas ima 46 godina, Sandra i dalje izgleda izvanredno, a otkriveno je da se o njenom izgledu brine poznati fitnes guru Džonatan Guder, koji je radio sa velikim svetskim zvezdama poput Madone i Gvinet Paltro.

Republika

Foto: printscreen

Sandra Meljničenko

Guder je, naime, otkrio da je Sandra jedan od njegovih najboljih klijenata, te da se fokusira na izduživanje mišića i gubitak masti kroz raznovrsne metode treninga. Naglasak stavlja na aktivnosti u kojima klijenti uživaju, postavljajući realne i fleksibilne ciljeve kako bi se postigao željeni rezultat. Takođe, ističe važnost pravilne ishrane, naglašavajući štetnost šećera u ishrani i značaj ubacivanja raznolikosti u treninge kako bi se ubrzao metabolizam.

Radimo na više nivoa, a ne samo na jednom. Izbegavamo vežbe na mašinama. Dolaze mi ljudi koji su prošli puno trenera, ali nisu imali toliko dugu i vitku telesnu građu kao što su želeli. Ne teramo klijente da dižu težine, već da rade vežbe koje će im izdužiti mišiće. Hrana je vrlo bitna, takođe. Neprijatelj linije je šećer, a ne masti. U mom programu nema brojanja kalorija, ali ima ograničenja u slatkišima, jedenju paste, hleba i krompira i unosa alkohola. Treninzi ne smeju biti jednolični. Osim vežbi oblikovanja na parteru, ubacujem elemente pilatesa, plesa, bitna je promena. Time se znatno ubrzava metabolizam - rekao je fitnes trener Sandre Meljničenko.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Andrej i Sandra Meljničenko

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading