GLUMICA IZ SERIJE KOJU SRBI OBOŽAVAJU BOLUJE OD RAKA: Tešla bolest je RAZORILA, hitno završila u bolnici (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

13.12.2023

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potresan video proslavljene glumice zabezeknuo javnost!

GLUMICA IZ SERIJE KOJU SRBI OBOŽAVAJU BOLUJE OD RAKA: Tešla bolest je RAZORILA, hitno završila u bolnici (FOTO)

Foto: printscreen/tiktok

Kejt Mikuči

Glumica i komičarka Kejt Mikuči, najpoznatija po ulozi štreberke Lusi u popularnoj TV seriji "Štreberi" (The Big Bang Theory), dijagnostikovana je sa rakom pluća u 43. godini, a sada su na društvenim mrežama osvanule njene fotografije iz bolnice.

Naime, Mikučijeva je nakon hitne hospitalizacije, na socijalnoj platformi TikTok u subotu podelila svoju dijagnozu i objasnila kako se trenutno oseća.

- Zdravo svima, ovo nije TikTok, ovo je "Bolesni Tok". Ja sam u bolnici, juče sam imala operaciju raka pluća. Dijagnoza je postavljena veoma rano. Čudno je što sam se razbolela jer nikada nisam pušila cigaretu u životu. Bilo je iznenađujuće, ali se dešava. Dobra vest je da su otkrili rak na vreme i operisali ga. Ovo je bilo malo teško "izneti", verovatno ću biti veoma spora i slaba narednih nekoliko nedelja, ali se nadam da ću onda ustati i vratiti se crtanju - istakla je glumica, te nastavila svoju priču:

Zašto još pričam... Zato što sam na lekovima! Jedna stvar u mojim krvnim testovima pokazala se veoma visoka... Bilo je HCRP... Nisam bila sigurna šta je tačno to bilo, ali sam pretpostavila da bi moglo biti neka vrsta upale. Otišla sam kod doktora koji je obavio neke testove. Pogledao je moje srce i primetio fleku na mojim plućima - otkrila je Kejt u svom video snimku.

Fanovi odmah su ponudili svoju podršku u komentarima. "Drago mi je što su to otkrili na vreme", "Šaljem ti puno ljubavi", "Budi jaka", "Molim se za tebe", napisali su. Glumac Tom Grin (52) joj je poželeo brz oporavak i puno snage.

Inale, Kejt Mikuči tumači lik Lusi u TV seriji, gde postaje romantično povezana sa stidljivim astrofizičarem Rajom u šestoj sezoni, a takođe se pojavljuje u sedmoj i desetoj sezoni. U svom privatnom životu, glumica je udata za muzičara Džejk Sinklera, sa kojim ima trogodišnjeg sina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading