UDOVICA POZNATOG PEVAČA DOBIJA BRAČNE PONUDE! Žena pokojnog Olivera Dragojevića tvrdi da ih redom briše: Ne javljam se više nikom!

Autor:

Zabava

13.12.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna Dragojević priznala da je muvaju muškarci nakon Oliverove smrti.

UDOVICA POZNATOG PEVAČA DOBIJA BRAČNE PONUDE! Žena pokojnog Olivera Dragojevića tvrdi da ih redom briše: Ne javljam se više nikom!

Foto: youtube.com/printscreen

Vesna Dragojević, udovica Olivera Dragojevića, priznala je da je muvaju brojni muškarci, kao i da je nakon smrti supruga dobijala bračne ponude.

Republika

Foto: Profimedia, Facebook

Vesna Dragojević i Oliver Dragojević

Naime, Vesna i Oliver si bili u braku 44 godine, a nakon njegove smrti ona je ostala sama. Sada se u jednoj emisiji prisetila kako je u mladosti bila povučena i tiha, dok je vremenom postala dosta čvršća osoba.

Republika

Foto: Profimedia

Oliver Dragojević

- Muškarcima su uvek bile zanimljivije druge devojke. Ali kad danas i zadnjih godina dođem u Dubrovnik, vidim da im je krivo što su tako mislili! Zadnji put ovaj jedan Zoran, šta je išao sa mnom u razredu, ja sam bila zaljubljena u njega. Priđe mi pn kad je bio koncert za Olivera, ljubi mi ruke.... Kasno si se setio Zorane! - ispričala je kod Giuliana u večernjem showu na Radio Dalmaciji. 

Nakon toga Vesna je priznala da ima dosta udvarača, kao i da je jedan toliko uporan da je upozna, da na društvenim mrežama samo menja imena, a istu sliku ostavi na svakom profilu.

Republika

Foto: printscreen Youtube

Oliver Dragojević sa suprugom Vesnom

U inbox su počeli da mi šalju neke bračne ponude, pa više tamo ne idem! Ne otvaram Facebook, ne javljam se više nikome. Jedan se javlja, različita imena, a uvek ista slika, ma nisam ja blesava... - rekla je korz smeh Vesna Dragojević.

Inače, Vesna se u istoj emisiji prisetila mladosti, kao i dana kada ju je Dragojević muvao. Kako je i sama istakla, on je stalno menjao devojke, ali se posebno zakačio za nju, čak ju je jedno vreme i pratio, kad mu je zapala za oko.

Republika

Foto: Profimedia

Oliver Dragojević

Bila je jedna Jelena, ja je znam! On je svaki dan menjao te ženske. On s njom ispod ruke, a ide za mnom. A to je trajalo sigurno desetak dana. I jedan dan, sedi on u gradskoj kafani s ovim jednim redikulom, i kaže mi: "Šinjorina, vi ste meni nešto poznati!" A kažem ja njemu: "Znaš me, jer si mi iza leđa već deset dana" - rekla je kroz smeh Vesna.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading