U SEDMOJ JE DECENIJI, A NIKAD NIJE POSETILA PLASTIČARA! Muškarci i dalje UZDIŠU za našom pevačicom: Nisam sebe URNISALA!

Autor:

Zabava

12.12.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Malo ko je zna kao Snežanu Berić.

U SEDMOJ JE DECENIJI, A NIKAD NIJE POSETILA PLASTIČARA! Muškarci i dalje UZDIŠU za našom pevačicom: Nisam sebe URNISALA!

Foto: ST/Dragan Kadić

ekstra nena

Pevačica Ekstra Nena (63) ušla je u sedmu deceniju života, a na izgledu joj mogu pozavideti i mnogo mlađe devojke. Mnogi ne znaju da je njeno pravo ime Snežana Berić, kao i da nikada nije posetila estetskog hirurga, a da izgleda kao bomba.

Republika

Foto: Printskrin: RTS

Ekstra Nena peva

Naime, Eksta Nena oduvek važi za pravu negovanu damu, a ono što je posebno upečatljivo za nju, jeste da izgleda skoro pa isto, kao i sa početka karijere, te da ne voli da priča o godinama.

- Možda zvuči malo dosadno kada si uvek ista, ali sam ja zahvalna Gospodu što me je sačuvao. Mogu da kažem da nisam urnisala sebe, nisam onaj tip koji pije, puši, ne izlazim noću, ne radim ništa što bi moglo da naškodi meni. Nekada samo malo više jedem ili se ulenjiim pa ne vežbamSamo pokušavam da sačuvam ono što sam dobila od prirode - rekla je Nena za Grand i dodala da joj smeta kad neko kaže da dostajanstveno stari.

Republika

Foto: printscreen

Ekstra Nena pevačica

- Jako je deplasirano u svetu i svuda je aut pričati o godinama, to samo u našoj primitivnoj zemlji kažu ljudi "Jao što si ti lepa za svoje godine". Valjda naša dela govore, a ne naše godine…Lepo je da ti neko kaže da lepo izgledaš i da sa svakom godinom dobijaš nešto, ali da ostavljaš suštinu koju si imao. Ja sam žena bez godina, jer ne priznajem godine, nego dela. Okružena sam mlađim ljudima i nisam zaboravila nijedan trenutak svog detinjstva, moj mozak i dalje 200 na sat razmišlja- istakla je Ekstra Nena.

Inače, pevačica je nedavno istakla da je za ženu bitno da se ne ugoji.

Republika

Foto: Printskrin: RTS

pevačica Ekstra Nena

Za žensku osobu je najvažnije da se ne ugoji. Svako može da radi šta hoće, ali ako hoćete na televiziju onda morate da budete vitki da bi tamo izgledali normalno. Sve se primećuje na licu, ako neko ima malo mentalnog znanja, a i para on može da radi na sebi. Šetnja, umerena ishrana, čak i onda kada grešimo i ja grešim i najedem se sendviča kasno, onda sutra to izbacim iz sebe. Nije u redu da neko već sa 18 godina krene u operacije, onda se ja pitam kakav ti je dete mentalni sklop ako sa tim godinama radiš sebi to, šta ćeš da radiš sa 50 - rekla je ona nedavno i istakla da godine ne broji odavno.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Srbin

13.12.2023 00:08

Nena je naša Monika Beluči. Starija od Monike, ali lepša, obrazovanija i prijatnija.