EDIN ŠKORIĆ NEPREPOZNATLJIV: Nekad bio top-frajer, a sada ko LOPTA! Ugojio se preko 30 KILA (FOTO)

Autor:

Zabava

12.12.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Paparaco našeg portala uslikao je nekadašnjeg odbojkaša s bivšom suprugom Ivanom, po kojoj se jedino i može zaključiti da je to on.

EDIN ŠKORIĆ NEPREPOZNATLJIV: Nekad bio top-frajer, a sada ko LOPTA! Ugojio se preko 30 KILA (FOTO)

Foto: youtube.com/rts

Nekadašnji odbojkaš Edin Škorić, koji je s reprezentacijom SR Jugoslavije svojevremeno osvojio zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu, poznat je i kao veliki zavodnik, te rijaliti-učesnik za kojim su uzdisale pripadnice lepšeg pola. 

Međutim, u međuvremenu, otkako se povukao iz medija i posvetio privatnom životu, stvari su se očito promenile, pa jedan od najpoželjnijih sportista ne da više nije poželjan, nego uopšte ne liči na sebe, tako da bi ga teško ko mogao prepoznati.

Naime, paparaco Republike uslikao je Škorića u neprepoznatljivom izdanju i to s bivšom suprugom Ivanom, s kojom ima sina Aleksu i ćerku Andreu.

Njih dvoje zatekli smo zajedno na Novom groblju, gde su posetili jednu kamenorezačku radnju i razgledali spomenike.

- Edin jedva da se može prepoznati koliko se ugojio i zapustio, toliko se izobličio da jedva hoda, dok je Ivana prelepa i dalje, a vidi se da su i posle razvoda ostali u bliskim i prijateljskim odnosima - govori izvor, koji ih je posmatrao iz blizine, te čuo kako razgovaraju o nadgrobnim pločama i savetuju se oko oblika, slova i posvete koja će biti ispisana na spomeniku.

Foto: Republika

Ivana i Edin su i posle razvoda ostali prijatelji

Bivši par je na kraju ušao u ista kola, što takođe potvrđuje da su u odličnim odnosima.

Inače, Edin je ostao upamćen kao odbojkaški šampion Evrope sa Saveznom Jugoslavijom 2001, ali i po tome što je u jednom periodu života učestvovao u rijaliti-programima. On je 2010. bio učesnik prve VIP sezone rijaliti-šoua "Survajver", a potom se 2013. okušao i u seoskom načinu života pred kamerama u okviru rijalitija "Farma". Takođe, poznat je i po brojnim vezama s poznatim damama koje su se prosto lepile za tada još zgodnog odbojkaša. Bio je s pevačicama Katarinom Kaćom Sotirović i Jelenom Jovanović, kao i s bivšom misicom Jelenom Jakovljević pre nego što je zasnovala porodicu sa sadašnjim suprugom Saedom bin Draijem u Dubaiju. Nju je navodno i ostavio zbog Ivane Nikolić, s kojom je nekoliko godina proveo u braku, iz kog imaju dvoje dece.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading