OLIVER DRAGOJEVIĆ JE BIO SPONZORUŠA, JA SAM GA IZDRŽAVALA! Udovica poznatog pevača šokirala, tvrdi da joj je muž bio IZGUBLJEN SLUČAJ!

Autor:

Zabava

12.12.2023

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Udovica Olivera Dragojevića priznala da je pre nje, pevač svaki dan menjao ženske.

OLIVER DRAGOJEVIĆ JE BIO SPONZORUŠA, JA SAM GA IZDRŽAVALA! Udovica poznatog pevača šokirala, tvrdi da joj je muž bio IZGUBLJEN SLUČAJ!

Foto: Facebook

Vesna

Udovica Olivera DragojevićaVesna Dragojević, bila je gost kod Giuliana u večernjem showu na Radio Dalmaciji. Ona je tom prilikom iznela do sada nepoznajte detalje o pokojnom pevaču čime je šokirala celokupnu javnost.

Republika

Foto: printscreen Youtube

Oliver i Vesna Dragojević iz mladosti

Naime, Oliverova udovica se prisetila mladosti, kao i dana kada ju je Dragojević muvao. Kako je i sama istakla, on je stalno menjao devojke, ali se posebno zakačio za nju, čak ju je jedno vreme i pratio, kad mu je zapala za oko.

Bila je jedna Jelena, ja je znam! On je svaki dan menjao te ženske. On s njom ispod ruke, a ide za mnom. A to je trajalo sigurno desetak dana. I jedan dan, sedi on u gradskoj kafani s ovim jednim redikulom, i kaže mi: "Šinjorina, vi ste meni nešto poznati!" A kažem ja njemu: "Znaš me, jer si mi iza leđa već deset dana" - rekla je kroz smeh Vesna.

Republika

Foto: Profimedia, Facebook

Oliver i Vesna Dragojević

Nakon toga Vesna je otkrila da je bilo situacija da Oliver nakon koncerta zvao posle ponoći, kako bi došao po nju, a ona je morala da ide na posao u bolnicu.

On je bio izgubljen slučaj - rekla je.

Oliverova udovica je takođe ispričala i situaciju kada je roditelje upoznala sa Dragojevićem, kao i da je pevač živeo na njen račun.

Republika

Foto: printscreen Youtube

Oliver i Vesna Dragojević iz mladosti

- On je bija sponzoruša, ja sam ga uzdržavala, ja sam kupila vere, moji digli kredite da uredimo stan... Kad smo se uzeli, nas je jedanaestero živelo osam godina u istom stanu! Ujutro se svi razbeže, ostanemo ja i svekrva. A svekrva je imala godina kao ja sad. Ali je ona meni, po mom doživljaju, bila toliko stara, da sam ja očekivala svaki dan da će ona da umre. Ona bi govorila: Ajme ovo, ajme ono, ja ću umreti... - rekla je.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading