PEVAČICA NAHVATALA MUŽA SA LJUBAVNICOM, PA JE PRETUKLA! Nanete teške telesne povrede, u sve umešano i DETE!

Autor:

Zabava

12.12.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je zatekla muža sa ljubavnicom, pa fizički nasrnula na nju.

PEVAČICA NAHVATALA MUŽA SA LJUBAVNICOM, PA JE PRETUKLA! Nanete teške telesne povrede, u sve umešano i DETE!

Foto: Shuterstock

Jedan od najkontroverznijih trenutaka u životu popularne pevačice Silvane Armenulić bio je šokantan incident u kojem je, prema navodima medija, fizički napala Leposavu Jankov, ljubavnicu svog supruga. Ovaj događaj iz 1971. godine i danas izaziva pažnju javnosti, a nedavno se ponovo našao u fokusu zbog deljenja isečka iz novina koji sadrži fotografiju Leposave na društvenim mrežama.

Prema navodima iznetim u medijima, Silvana je pratila muža i njegovu ljubavnicu dok su bili u kolima, a zatim ih zaustavila sopstvenim vozilom. U besu, izvukla je Leposavu iz automobila i navodno joj nanela ozbiljne telesne povrede, od kojih se i danas leči. Ovaj skandalozni događaj izazvao je veliku pažnju javnosti i ostao zapamćen kao jedan od najkontroverznijih momenata iz života Silvane Armenulić.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Silvana Armenulić

 

Ova situacija je izazvala burne reakcije javnosti, a Silvana je javno govorila o ovom incidentu, ističući da je Leposava godinama ulazila u njenu kuću dok je ona bila na koncertima, te da je čak pokušavala da joj "uzme dete". S druge strane, Leposava Jankov je u bolnici dobila uverenje o teškim telesnim povredama, što je dodatno produbilo kontroverzu oko ovog incidenta.

Iako je prošlo mnogo godina od ovog skandaloznog događaja, interesovanje javnosti za njega i dalje traje. Incident između Silvane Armenulić i Leposave Jankov ostaje upamćen kao jedan od najkontroverznijih trenutaka u životu poznate pevačice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading