UTERIVAČI DUGOVA PRESRELI BAKU PRASETA, PA MU NAPRAVILI SCENU USRED BEOGRADA: Jutjuber izradio saradnike, pa se hvatao za glavu! (VIDEO)

Autor:

Zabava

12.12.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Baka Prase je izradio saradnike za novac, pa im tražio drugu šansu.

UTERIVAČI DUGOVA PRESRELI BAKU PRASETA, PA MU NAPRAVILI SCENU USRED BEOGRADA: Jutjuber izradio saradnike, pa se hvatao za glavu! (VIDEO)

Foto: E stok, Shutterstock

Jutjuber i influenser, Bogdan Ilić, poznatiji javnosti kao Baka Prase, ne prestaje da niže skandale i svojim potezima iz dana u dan šokira javnosti. 

Sada je na društvenim mrežama osvanuo snimak, na kom Bogdan pregovara sa poslovnim saradnicima, a kojima duguje novac. Naime, oni su obavili razgovor sa njim i tražili mu obećani novac, a jutjuber se pravdao i hvatao za glavu. Neko je to sve vreme snimao, pa objavio, a ovaj snimak izazvao je lavinu komentara:

Republika

Foto: Printscreen/Jutjub

Baka Prase

 

- Kažu mi, brate, da nisi ispoštovao dogovor... - govorio je Bakin saradnik.

- Kako nisam, brate, dogovorili smo se 30% - odgovorio je Baka.

- Šta 30%, sad se praviš majmun? Rekli smo 40% - rekao je on.

- Pa, dao sam Marku - pravdao se Bogdan.

- Ma, kom Marku, ti i ja smo se dogovorili, tebra - nastavljao je njegov saradnik.

 

 

Na kraju razgovora, Bogdan je upitao koliko još duguje, a čini se da je postignut novi dogovor, s obzirom da nije ispoštovao reč, koju je prethodno dao saradnicima.

Mi smo povodom ovoga kontaktiralu Baku na broj poznat redakciji, ali odgovor i dalje nismo dobili.

Podsetimo, Anja Bla, poznata srpska jutjuberka, koja se nedavno uselila u luksuzni penthaus u Beogradu na vodi sa svojim dečkom, Bakom, podigla je veliku prašinu na društvenim mrežama kada mu je u jednom "lajvu" javno odbrusila.

Naime, Baka se busa i hvali avionima i kamionima, međutim, po svemu sudeći to nije istina, bar kako je istakla Blagojevićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading