RANI RADOVI DEVOJKE BAKE PRASETA: Ovako je Anja izgledala pre posete PLASTIČARU!

Autor:

Zabava

25.11.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali na videlo rani radovi devojke Bake Praseta, Anje Blagojević!

RANI RADOVI DEVOJKE BAKE PRASETA: Ovako je Anja izgledala pre posete PLASTIČARU!

Foto: Instagram.com

Anja Bla i Baka Prase

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase veoma je popularan među mlađom generacijom, a samim tim postala je poznata i njegova sadašnja devojka, bosanska influenserka Anja Blagojević.

Njih dvoje snimali su više puta zajedničke klipove, otvoreno govorili o svojoj vezi, raskidu, pa pomirenju. Ona je veoma aktivna na Instagramu i Tiktoku gde objavljuje svoje provokativne fotografije i video snimke, i ima veliki broj pratilaca i lajkova.

 

Anja neretko na svom Instagramu deli i kako trenira i kako se hrani. Ipak, mnogo puta je naišla i na brojne negativne komentare zbog svojih izjava, kao i pojedinih fotografija.

Mnogi su je prozivali zbog nekadašnjeg izgleda, ali Anja je na Tiktoku pokazala da nema problem sa tim. Naime, ona je jednom prilikom podelila na pomenutoj mreži stare fotografije, a na prvi mah je mnogi nisu prepoznali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading