NATAŠA DNK UPECALA PILETINU: Voditeljka uhvaćena sa pevačem u AKCIJI, kamera uhvatila kako se LJUBE (FOTO)

Autor:

Zabava

11.12.2023

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok na estradi!

NATAŠA DNK UPECALA PILETINU: Voditeljka uhvaćena sa pevačem u AKCIJI, kamera uhvatila kako se LJUBE (FOTO)

Foto: ATA Images/Zorana Mandić

Nataša Aksentijević

Nataša Aksentijević našla se na ozbiljnim mukama zbog komšije, bivšeg učesnika takmičenja za "Zvezde Granda"! Na sreću, popularna glumica samo je sjajno obavila svoj zadatak na snimanju spota za Xanderovu pesmu "Ra ta ta", te nikakvih ozbiljnih problema nije bilo.

- Bila sam iznenađena pozivom. Ta muzika mi nije žanrovski blliska. Došla sam na snimanje sa malom predrasudom, ali kad sam upoznala Xandera i njegovu celu ekipu sa kojom sarađuje bila sam odušvljena, prijatno iznenađena da u današnje vreme retkost. To su ljudi sa sjajnom energijom, jako posvećeni, sa velikom ljubavlju prema svom poslu tako da su me oduševili i očarali.Bilo mi je zadovoljstvo što sam upoznala i srela, sarađivala sa takvim ljudim. Uživala sam na snimanju, super sam se provela i verujem da će pesma postići veliki uspeh - rekla nam je Nataša.

- Skoro godinu dana je prošlo od objavljivanja moje poslednje pesme, tako da, sada kada smo radili na ovoj novoj znao sam da mora da bude nešto dobro, jako. Pesma mi se dopala na prvo slušanje, verujem da će i publici, a posebno mi je drago što mi se u spotu, kao komšinica, pojavljuje moja omiljena glumica Nataša Aksentijević. Sjajno smo se proveli, do te mere da sam morao na pola snimanja da izađem iz studija koliko sam se smejao, jer sam ih ometao u snimanju kadrova. Presrećan sam zbog cele saradnje i posla koji smo odradili - zaključuje Xander.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading