VODITELJ PINKA NAPRASNO NESTAO SA MALIH EKRANA: Svi se pitaju gde je i šta mu se desilo! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

11.12.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon pet godina vođenja emisije, voditelju se gubi svaki trag!

VODITELJ PINKA NAPRASNO NESTAO SA MALIH EKRANA: Svi se pitaju gde je i šta mu se desilo! (FOTO)

Foto: printscreen

Emisija "City" koja se svojevremeno emitovala na televiziji Pink je tokom godina bila stecište brojnih TV talenata koji su kasnije postali poznata lica na malim ekranima. Među njima se istakao i Tomislav Milić, koji je nakon Boška Jakovljevića i Stanka Škugora postao voditelj ove kultne emisije nakon odlaska članova prvobitne postave. Milić je, naime, vodio "City" od 2008. do 2013. godine, stekavši veliku popularnost u tom periodu.

Međutim, nakon pet godina vođenja emisije, Tomislav je odlučio da se povuče iz sveta voditeljstva i posveti se drugim interesovanjima. Kako je istakao jednom prilikom, posao na malim ekranima je prerastao, te da želi da se bavi nečim ozbiljnijim, jer se nikada nije potpuno uklapao u estradni milje, s obzirom da je po struci lingvista.

Republika

Foto: printscreen

Tomislav Milić City

- Vodio sam "City" od 2008. do 2013. godine. Nakon pet godina sam prestao da radim taj posao jer sam ga prerastao i poželeo sam da se bavim nečim ozbiljnijim. Inače, po struci sam lingvista, tako da se nikad generalno nisam uklapao u ceo taj estradni milje. Moja interesovanja su oduvek bila vezana za kulturu, bioskop, pozorište, galerije, izložbe i strani šou-biznis, klabing, festivale... Ipak, ponosan sam na brojna svetska imena sa kojima sam radio, među kojima su 50 Cent, članice sastava Pussycat Dolls, Boy George, kao i brojni dobitnici Oskara, Gremija i drugih prestižnih nagrada. Kad sam upoznao sve te svetske face iznenadio sam se koliko su prizmeni svi do jednog. Upravo zbog njih sam i shvatio da pravi glamur u Srbiji ne postoji, da je on negde tamo na Zapadu - rekao je ranijeTomislav za domaće medije.

 

 

- "City" je bio deo mog odrastanja i sazrevanja, ali prevazilaženja ega. Kada radiš na televiziji konstantno si izložen kritikama, pa tako često čuješ komentare da nisi lep, da si dosadan ili da neko radi taj posao bolje od tebe. Ipak, kroz sve to naučiš da se izboriš sa tim i, pre svega, sa samim sobom, i negde na kraju shvatiš da si tu gde jesi jer ipak radiš svoj posao dobro. Trenutno sam u IT sektoru, a pre toga sam imao izlete u marketing i digitalni marketing - dodao je Milić, uz isticanje da je u kontaktu sa nekadašnjim kolegama, kao i da se uvek obraduje kada ih sretne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading