VUČIĆ NAJAVIO REVOLUCIJU U ZDRAVSTVU Šta nas čeka u Prokuplju?

Autor:

Vesti

11.12.2023

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić, obratio se građanima Prokuplja na predizbornom skupu liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane".

VUČIĆ NAJAVIO REVOLUCIJU U ZDRAVSTVU Šta nas čeka u Prokuplju?

Foto: Printscreen

 Vučić je istakao značaj izgradnje zdravstvenog centra u ovom gradu i pohvalio prisutne zbog njihove nesebične žrtve za otadžbinu.


Velika ulaganja u zdravstveni centar



Prema rečima predsednika, posetio je zdravstveni centar u izgradnji i izrazio oduševljenje planovima za ovu ustanovu.

Vučić je istakao da će zdravstveni centar u Prokuplju biti najlepša bolnica, modernija čak i od Kliničkog centra Niš i Kliničkog centra Beograd. Osim toga, naglasio je da će ova bolnica biti opremljena najmodernijom medicinskom opremom, čime će omogućiti građanima Toplice da dobiju vrhunsku zdravstvenu zaštitu.

- Hvala što ste se uvek žrtvovali nesebično za otadžbinu. Pre nego što sam stigao u ovu halu, u kojoj ćemo isto morati da menjamo i svlačionice i toalete. Obišao sam zdravstveni centar u izgradnji, ioako sam mislio da je to Skadar na Bojani i da će to potrajati, biće najlepša bolnica, modernija od KC Niš i KC Beograd i to želim da svi znate ovde u Toplici. Za nekoliko meseci već ćete moći ćete da računate da u zravstcvenom centru lečite vaše bližnje, sa najmodernijom opremom.


Planovi za budućnost



Predsednik je najavio da će za nekoliko meseci zdravstveni centar biti spreman da primi pacijente, što će značajno unaprediti pružanje zdravstvene nege u ovom regionu.

Takođe, istakao je da će se vršiti i rekonstrukcija prostora poput svlačionica i toaleta kako bi se obezbedili optimalni uslovi za sve pacijente i medicinsko osoblje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (47)

Loading
Mica

11.12.2023 18:14

Gradjani zasluzuju najbolje uslove za lecenje. Odlicna poruka i sve pohvale.

Dana

11.12.2023 18:15

Nikad se vise nije ulagalo u zdravstvo kao danas. Svaka cast za predsednika koji je uvideo koji su problemi.

Mira

11.12.2023 18:17

Gradjani moraju da imaju najbolje uslove u zdravstvenim ustanovama.

Veljko M

11.12.2023 18:21

U zdravstvo se mora što više da ulaže. Kada je čovek zdrav onda je sve lakše.