BULATOVIĆ OTKRIVA ĐILASOVE TAJNE: Evo kako planira da podmetne Beograđanima!

Autor:

Vesti

11.12.2023

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kandidat za narodnog poslanika, Dejan Bulatović, nije štedeo reči kada je reč o lideru opozicije, Draganu Đilasu.

BULATOVIĆ OTKRIVA ĐILASOVE TAJNE: Evo kako planira da podmetne Beograđanima!

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić, Rade Prelic

 Prema Bulatoviću, Đilas je majstor manipulacije i izmišljanja, te se čak uzdiže iznad svojih saradnika.

On ga upoređuje sa Marinikom Tepić, ističući da je Đilas postao neprikosnoveni lider po pitanju plasiranja laži i obmanjivanja.

"Taman kada je delovalo da nema većeg talenta za izmišljanje neistina i plasiranje laži od Marinike Tepić, Dragan Đilas se uzdigao iznad svoje uposlenice i dokazao da je on neprikosnoveni lider koji ima tapiju nad manipulacijama, izmišljanjem i obmanjivanjem. Da li je njegova tvrdnja da 'sumnjivi kombi' stoji ispred prostorija Stranke slobode i pravde posledica fatamorgane i priviđanja izborne (Pirove) pobede, ili je počeo da pokazuje prve znake manije gonjenja? U svakom slučaju šta god da je, loše je, i govori o tome da je spreman bukvalno na sve samo da privuče pažnju na sebe i da ga Aleksandar Vučić primeti. Jedno je sigurno, Dragan Đilas je uspeo ovom izjavom u nečemu što nikome nikada nije pošlo za rukom, a to je da pored njega i Aleksandar Jovanović Ćuta izgleda kao ugledan i respektabilan političar", poručuje Dejan Bulatović.



Đilasova fatamorgana ili manija gonjenja?



Bulatović postavlja ključno pitanje - da li su Đilasove tvrdnje o "sumnjivom kombiju" ispred prostorija Stranke slobode i pravde proizvod fatamorgane ili možda prve znake manije gonjenja? On ističe da su Đilasove izjave loše za političku scenu i da ukazuju na njegovu spremnost da uradi sve kako bi privukao pažnju na sebe.



Đilasova zelena agenda i "betoniranje" Beograda



Bulatović Đilasu zamera na "zelenoj agendi" i podseća ga na period kada je bio gradonačelnik Beograda, ističući da je tada posečeno preko 400 platana. Postavlja pitanje da li je to ta "zelena agenda" koju Đilas sada promoviše i sugeriše da je upravo on odgovoran za uništavanje zelenih površina grada.

"Kada Dragan Đilas govori o 'betoniranju' Beograda, moram da ga upitam, da li je fatamorgana koju sada preživljava učinila da zaboravi da je upravo on taj gradonačelnik Beograda za čije vreme je posečeno preko 400 neprocenjivih platana u Bulevaru kralja Aleksandra? I da li je, Dragane Đilas, to ta 'zelena agenda' koju planirate ti, Ćuta i Lazović da ponovo podmetnete Beograđanima? Po svemu sudeći, čini mi se da je Srbija dobila novog Srećka Šojića i da je to upravo Dragan Đilas, kao paradigma politike koju pokušava da vrati na vlast, a sve to pod lažnom pokrivalicom borbe protiv nasilja", konstatuje Bulatović.



Nadmetanje sa Aleksandrom Vučićem



Bulatović izražava uverenje da će Đilas doživeti poraz na izborima i da će njegova politička šatra biti rasformirana. On ističe da će Đilas ponovo biti u senci Aleksandra Vučića, te da mu nijedna manipulacija ili bajka o "čudnom kombiju" neće pomoći da se vrati na vlast.

"I za kraj, kako svaki cirkus na kraju ode iz grada, tako će i ova opoziciona šatra Dragana Đilasa da se rasformira nakon 17. decembra i još jednog poraza. Nedorastao i sujetan, ponovo će Đilas gledati u leđa Aleksandru Vučiću koji slavi pobedu sa svojim narodom. Srbija ne sme da stane, i Srbija neće stati, ma šta Đilas umislio ili izmislio i nema te bajke o 'čudnom'kombiju koja će mu pomoći da se ponovo dokopa vlasti", zaključuje Bulatović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (5)

Loading
Luda

11.12.2023 22:24

U ljubavi, politici i ratu sve je dozvoljeno, ali ova opozicija pretera. Toliko su paranoični da se pogubise!

Владимир

11.12.2023 23:47

Овај Булатовић је тешка будала.Коначно је у правом друштву.

Caca

12.12.2023 06:07

Svi znamo ko he Đilas i znamo da se bavi lažima i prevarama da bi se dočepao vlasti!

Milan

12.12.2023 08:33

Naravno da Djilas umišlja i paranoiše vise od Marinke pa on joj je Šef