DVE GODINE OD SMRTI KIKE ĐUKIĆ: Neutešna majka jutjuberke se oglasila, objavila POTRESNE poruke (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

09.12.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tuga i bol ne jenjavaju!

DVE GODINE OD SMRTI KIKE ĐUKIĆ: Neutešna majka jutjuberke se oglasila, objavila POTRESNE poruke (FOTO)

Foto: Instagram.com

Kika Đukić

Neutešna majka pokojne jutjuberke Kristine Đukić, poznatije kao Kika, i dalje ne može da preboli gubitak svoje ćerke. Na društvenim mrežama, tačnije na svom Instagram profilu, objavila je srceparajuće poruke koje je dobila u znak sećanja na svoju naslednicu, povodom obeležavanja dve godine od njene smrti. Kao i mnogo puta do sada, ona je istakla nelogičnosti u slučaju Kikine smrti i nije ostala nema.

Naime, u svojoj objavi, Nataša je podelila nekoliko desetina poruka koje su joj uputili Kikini fanovi. Iz tih poruka se jasno može videti koliko je velika bol i patnja koju osećaju zbog gubitka omiljene jutjuberke. Poruke poput "Dve godine od njenog poslednjeg daha. Volimo te" ili "Počivaj u miru anđele naš, nikada te nećemo zaboraviti" samo su neke od izraza podrške koje su upućene Kristini i njenoj porodici.

Podsećanja radi, nakon što je Kristina Kika Đukić pronađena mrtva u svom iznajmljenom stanu na Obilićevom vencu, njena smrt je okarakterisana kao samoubistvo. Međutim, njena majka ne prestaje da ističe nelogičnosti u celom slučaju i izražava nadu da će krivci biti privedeni pravdi. Ovaj slučaj i dalje budi sumnje i traženje istine o onome što se zaista desilo tog osmog decembra 2021. godine.

Republika

Foto: Printscreen Instagram natadjukic _

Kika Đukič sa majkom Natašom

Inače, Kika je bila poznata jutjberka i influenserka. Premda su češće dečaci njenih godina igrali igrice, Kika je pokazala da i devojčice mogu da budu vrlo uspešne u tome. U martu 2015. godine, u 14. godini, pokrenula svoj kanal "K1KA" na kome je svakog dana postavljala klipove na kojima igra popularni "Majnkraft". S obzirom na to da je u to vreme bila jedan od retkih ženskih igrača koji uživaju u toj igrici, za samo desetak dana sakupila više od hiljadu pretplatnika. Iz dana u dan je postavljala nove sadržaje, pa je njen kanal postao jedan od najbrže rastućih domaćih kanala na Jutjubu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading