KOŠARKAŠ BASKONIJE PREŠAO IGRICU! Najpre je NEOČEKIVANIM potezom presudio Zvezdi Meridianbet, a onda SLAVIO uz pesmu srpskog repera! (VIDEO)

Autor:

Sport

09.12.2023

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo niko od njega nije očekivao.

KOŠARKAŠ BASKONIJE PREŠAO IGRICU! Najpre je NEOČEKIVANIM potezom presudio Zvezdi Meridianbet, a onda SLAVIO uz pesmu srpskog repera! (VIDEO)

Foto: printscreen/youtube

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet izgubili su i drugi meč na turneji po Španiji, posle Valensije od srpskog prvaka bolja je bila Baskonija.

Istina, na krajnje bizaran način izabranici Janisa Sferopulosa su poraženi u Vitoriji, budući da je na nekoliko sekundi pre kraja Čima Moneke namerno promašio slobodno bacanje gađajući obruč, pa mu se lopta vratila u naručje.

Tako su košarkaši Zvezde Meridianbet ostali bez šanse da u poslednjoj sekundi neko od njih baci loptu ka košu rivala i eventualno donese trijumf timu sa Malog Kalemegdana.

Španska ekipa je slavila, a nedugo posle toga, centar Baskonije imao je zanimljivu objavu na društvenoj mreži Instagram.

Nigerijac je objavio kratak snimak sebe uz pesmu "Htela je da zna", popularnog srpskog izvođača Devita.

- Ti si htela da budemo par, da sve bude lepo, zar ne? Ti u duši dete, a ja kreten, ma bolje da ispadnem fer... - čuje se na kratkom snimku ovog košarkaša, koji je postavio na svoj Instagram stori.

Moneke je utakmicu protiv Sferopulosovog tima završio sa 15 poena, devet i skokova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading