CRKNITE OBOJE, GONITE SE OD MENE! Reči Ele Dvornik upućene SUPRUGU šokirale region!

Autor:

Zabava

07.12.2023

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fanovi sigurni da su stihovi Eline nove pesme posvećene njenom bivšem suprugu.

CRKNITE OBOJE, GONITE SE OD MENE! Reči Ele Dvornik upućene SUPRUGU šokirale region!

Foto: Instagram.com/elladvornik

ela

Poznata influenserka Ela Dvornik trenutno se nalazi u sudskom procesu sa svojim suprugom Čarlsom Pirsom, a njihov razvod već mesecima privlači pažnju javnosti. Nedavno je Ela izbacila tizer za novu pesmu, čiji stihovi su izazvali dosta pažnje, s obzirom na to da mnogi smatraju da se odnose upravo na Čarlsa.

Republika

Foto: Instagram/printscreenEla

Ela Dvornik sa bivšim suprugom

Još je ukus na usnama od svih tvojih go*ana koje sam gutala jer sam verovala da još volim te, volim te, 'ajde goni se, goni se ti i ta tvoja ku*va, ne želim da znam za vas dvoje. Crknite, odje*ite. Ja znam da si ti sve što ja ne trebam. Idem van jer ulice, jer ulice, ulice zovu me - stihovi su pesme koju bi Ela trebalo da objavi uskoro.


 Ovi stihovi su izazvali različite reakcije javnosti, a mnogi su osudili Elu i smatrali da je ovog puta preterala.
Republika

Foto: instagram

Ela Dvornik

- "Milslim da si ovoga puta preterala", "Baš jadno od tebe, nisam to očekivala od tebe", "Što se spuštaš toliko nisko"- bili su samo neki od komentara, dok s druge strane Alka Vujica je Eli pružila podršku, govoreći da su ovi stihovi jedni od najbolji ljubavnih pesama koje je čula:


- Jedna od najboljih ljubavnih pesama koju sam čula. Bravo maco. Iskreno i hrabro - napisala je Alka.
Republika

Foto: Youtube Alka Vuica Official

Alka Vujica

Inače, Čarls Pirs, britanski biznisme, odlučio je da tuži svoju suprugu, pevačicu Elu Dvornik, zbog kuće u Balama, prenose hrvatski mediji. Prema tamošnjim papirima, Ela je jedini vlasnik kuće u Balama.

- Beleži se spor radi utvrđenja i podele bračne imovine, koji se vodi između tužitelja Pirsa Patrika Čarlsa Pirlesa i tužene Dvornik-Pirs Ele - glasi beleška iz jula ove godine, prenosi "Index.hr".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading