VRELI KADROVI TAMARE ĐURIĆ! Starleta pokazala kako se KITI JELKA u njenoj kući: Od ovoga može SRČKA da te strefi!

Autor:

Zabava

07.12.2023

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đurićka ne ostavlja nikog ravnodušnim!

VRELI KADROVI TAMARE ĐURIĆ! Starleta pokazala kako se KITI JELKA u njenoj kući: Od ovoga može SRČKA da te strefi!

Foto: instagram

Tamara Đurić ne prestaje da izaziva svojim provokativnim izdanjima, a muškarcima bukvalno nije dobro od njenih provokativnih fotki. Starleta je sada otišla korak dalje, pa pokazala "njen način" kićenja novogodišnje jelke, koji je sve ostavio u šoku.

Republika

Foto: instagram

Tamara Đurić

Naime, Tamara je preko crnog trikoa navukla kozne gajtane koji dodatno ističu njenu zadnjicu, ali i nabujale grudi. Starleta je obuzela novogodišnja euforija pa je odlučila da u svoj dom ubaci preznični duh. Uz seksi stajlin je počela da kiti jelku, a onda se posebno "namučila"oko vrha, to jest tada se uvijala i trtila pred kamerom. Kada su fanovo videli Tamarine vrele ladrove poludeli su, a komentari ispod ovog videa su se samo nizali.

Republika

Foto: instagram

Tamara Đurić kiti jelku

- "Koliko si fatalna da nisi normalna", "Kad bi sve žene kitile jelku kao Tamara Đurić svima bi nam bilo mnogo lepše", "Šta je ovo, majko mila", "Žena je luda i frura svoj fazon, briga je za sve" , "Od ovoga srčka može da me strefi" - bili su samo neki od komentara.

Republika

Foto: instagram

Tamara Đurić kiti jelku u provokativnom izdanju

Osim po provokativnim stajlinzima Tamara je poznata i po britkom jetziku, te je tako nedavno iznela jasan stav o pevačisi Selmi Bajrami koja je na jedniom nastupu pokazivala "dvoglavog orla". Rakođe, Đurićka je napala i Andreanu Čekić koja je odobravala Selmin sraman potez, te je pokušala da je zaštiti, što je starletu izbacilo iz takta.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com/Amidži Šou

Tamara Đurić

 Potpuno očekivano za ženu koja misli da je Zemlja ravna ploča, iz Geografije si dobila keca davno, a vidim da ti ni istorija ne ide od ruke. Pevaćeš u Bosni kao što će i Bosanski izvođači u Srbiji. Ne brini se. Samo bez mržnje i provokacije. Jeste simbol Albanije, ali kada se peva o Kosovu ne pokazuje se simbol Albanije, nego Srbije(dakle tri prsta). Andrijana, mnogo si glupa! Bolje nekada ćuti da pomisli narod da si mudra. To kad čujem "nije ubio čoveka", kakav je to izgovor? Nije ona ubica, jasno nam je- Ona provocira, ona je pevala pesmu "povoedi kolo gazelo moja ples ples albanski bećas će uzeti daire svirate jako jasno u noć našoj sreći ples ples kosovski dolikuje ti zvezdo". Narod nam pati. Tebi su pesmu uzeli, pa si kukala, a nama uzimaju svetinje, a ti ne shvataš da bi bila angažovana. Pi, gade jedan - napisala je Tamara Đurić na svom Instagram profilu i označila Andreanu Čekić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading