POVRAĆALA CELE NOĆI! Jelena Đoković probala ALKOHOL I CIGARETE, pa smršala četiri kilograma!

Autor:

Zabava

07.12.2023

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Đoković progovorila o porocima.

POVRAĆALA CELE NOĆI! Jelena Đoković probala ALKOHOL I CIGARETE, pa smršala četiri kilograma!

Foto: Profimedia

jelena

Jelena Đoković, supruga Novaka Đokovića, se u svom blogu jednom prilikom osvrnula na najpopularniji napitak - kafu, te tako istakla i svoje iskustvo sa ovim napitkom.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Jelena Đoković

Naime, Jelena je pisala na temu: "Kako sam otkrila šta je najbolje za moje zdravlje".

- Ne pijete kafu? Baš nikad? Čak ni ujutru? Sigurno? Kako onda ostajete budni ceo dan - pitala je Jelena pratioce i otkrila da ni ona ne konzumira kafu.

- Ne koristim kofein ni u kakvoj formi. Čak ni u zelenom čaju. Možda kafa ne predstavlja porok za većinu ljudi, ali meni je porok sve što bi moglo da kod mene izazove zavisnost koje ne bih mogla da se oslobodim. Nikad mi se nije dopadala pomisao da izgubim kontrolu nad svojim telom. Ako ne koristim kofein, kako bih se opustila, održala fokus i ostala budna, šta je alternativa? Malo sam istraživala i dobila mnogo dobrih ideja i predloga. Pronašla sam svrhu u promeni načina razmišljanja o hrani, vežbanju, zdravlju generalno. Sve je dobilo više smisla kada sam uložila više vremena kako bih to bolje razumela - rekla je Jelena.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/jelenadjokovicndf

Jelena Đoković

Jelena je drugom prilikom otkrila da je probala kafu, ali pre mnogo godina.

- Nije mi se dopala. Zapravo, povraćala sam cele noći posle toga. Probala sam i cigaretu, pa povraćala celu noć. Probala sam i alkohol, povraćala tri dana i oslabila četiri kilograma za to vreme. Probala sam bar nekoliko puta - rekla je Jelena iskreno, prenela "Zadovoljna.rs".

Nakon toga Jelena je dodala da posle tog lošeg iskustva više nikada nije probala ni kafu, ni cigarete ni alkohol. Takođe je priznala da nije mogla sebe da natera da joj se dopadne bilo šta od toga.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading