JELENA I NOLE SU MU NAJDRAŽI GOSTI NA KONCERTIMA! Željko Samardžić priznao zbog čega POŠTUJE Priju, ŠOKIRAO ga je zahtev UNUKA!

Autor: M. G. / B. P. M.

Zabava

13.11.2023

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni pevač najavio i peti koncert u MTS dvorani!

Popularni pevač Željko Samardžić održao je konferenciju za medije povodom izdavanje nove pesme "Moja si" i puštanja karata u prodaju za peti decembarski koncert u MTS Dvorani. 

- Nije dovoljno čuti ovu pesmu jednom, ali kad su u pitanju ljudi koji su radili na toj pesmi, mislim da to već obećava. Ja sam se potrudio da u svom maniru donesem tu pesmu, mislim da će biti "masovka" - rekao je Željko na samom početku.

- Raduje me što smo u stanju da okupimo kvalitetnu publiku u Beogradu. Sa ogromnim znakom kvaliteta. Ako sam na nešto ponosan u svojoj karijeri, to je publika, koja poštuje ono što radi. Peti koncert, baš me raduje... Ko preživi, pričaće (smeh). Raduje me ta vest, ali već sutradan ću morati da putujem dalje - dodao je Samardžić, pa progovorio o nekim od omiljenih gostiju na koncertu:

Republika

Foto: Republika

Željko Samardžić

- Prošle godine je bila Jelena Đoković na koncertu, faktički smo ispraćali Novaka Đokovića u Australiju, vratio se sa peharom. U februaru u Novom Sadu na koncertu sam video Jelenu i Novaka, to me je obradovalo, 15 minuta su mu skandirali: "Nole, Nole"... - ponosno je rekao pevač.

Željko je otkrio koliko uživa u svom poslu, pa je pohvalio i nekoliko dragi kolega.

- Ovo je posao u kom neverovatno uživam. Da me ne znam kako bole kosti, da sam prehlađen, kad se popnem na binu, kao da sam na infuziji. Nisam jedini, ima dosta kolega koji se slažu u priču. Sa takvim ljudima pravim i kvalitetne duete. Sa mojom dragom Kaliopi, sa Sašom Matićem. On može da mi bude sin po godinama, ali dobri smo prijatelji, zovemo se "komšo". On nekad ima po dva, tri nastupa u danu. Raduju me koncerti od Prijovićke, koju poštujem kao pevačicu. Divno mlado biće, koje vodi računa o pesmama - istakao je on.

Republika

Foto: Republika

Željko Samardžić

- Moji unuci mi govore: "Deda, svi nas pitaju za karte". To su sve generacije od 16, 17 godina, neki novi klinci, ali vole moje pesme. To je faza kad se zaljubljuju. Kad dođe to prvo zaljubljivanje, prvi poljupci, eto ih... - otkrio je Samardžić za Republiku.

Ceo intervju sa Željkom pogledajte na početku ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading