BEZUMLJE NA SRPSKIM DRUMOVIMA SE NASTAVLJA: Snimci vožnje u kontrasmeru ponovo kruže internetom! Ima li kraja ovim KAMIKAZAMA na četiri točka?! (VIDEO)

Autor:

Vesti

13.11.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na snimcima se jasno vidi rizično ponašanje vozača koji svesno ulaze u kontrasmer.

BEZUMLJE NA SRPSKIM DRUMOVIMA SE NASTAVLJA: Snimci vožnje u kontrasmeru ponovo kruže internetom! Ima li kraja ovim KAMIKAZAMA na četiri točka?! (VIDEO)

Foto: Printscreen/https://www.instagram.com/moj_beo_grad_/

U poslednje vreme, zabeležena su dva uznemirujuća snimka koja prikazuju vožnju u kontrasmeru na putevima u Srbiji, naglašavajući ozbiljan bezbednosni problem. Prvi snimak beleži takav incident na nadvožnjaku u Rakovici, u smeru ka Vidikovcu. Drugi snimak, takođe alarmantan, zabeležen je na novom auto-putu Šabac-Ruma.

Na snimcima se jasno vidi rizično ponašanje vozača koji svesno ulaze u kontrasmer, izlažući sebe i druge učesnike u saobraćaju ozbiljnoj opasnosti. Ovi incidenti nisu samo pojedinačni slučajevi, već odražavaju zabrinjavajući trend sve učestalije vožnje u kontrasmeru koji se primećuje u Srbiji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

 

Ovakvo ponašanje ugrožava živote svih učesnika u saobraćaju i stvara ozbiljne rizike od saobraćajnih nesreća. Pored toga, izaziva osećaj nesigurnosti među vozačima koji su svedoci ili potencijalne žrtve ovakvih nemoralnih radnji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

 

Podsećamo da vožnja u kontrasmeru nije samo kršenje saobraćajnih propisa, već je i direktna pretnja za bezbednost svih učesnika u saobraćaju. Ovi snimci trebaju poslužiti kao opomena i podsticaj relevantnim organima da preduzmu efikasne korake kako bi se suzbilo ovo opasno ponašanje na putevima.

Povećanje svesti o posledicama vožnje u kontrasmeru, strože kazne, pojačana policijska prisutnost i edukacija vozača mogu doprineti smanjenju ovog ozbiljnog problema i očuvanju bezbednosti na putevima u Srbiji. Važno je da zajedničkim naporima radimo na stvaranju sigurnijeg saobraćajnog okruženja za sve građane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading