ZA DLAKU IZBEGNUTA NESREĆA! Novi stravičan snimak vožnje u OBRNUTOM SMERU! Svi se pitaju gde je ovom vozaču mozak! (VIDEO)

Autor:

Vesti

02.11.2023

20:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji je neodgovorna i bahata vožnja sve prisutnija.

ZA DLAKU IZBEGNUTA NESREĆA! Novi stravičan snimak vožnje u OBRNUTOM SMERU! Svi se pitaju gde je ovom vozaču mozak! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram/serbialive_beograd

Novi snimak vožnje u suprotnom smeru zabeležen je u Beogradu u Ulici Omladinskih brigada, čime je vozač, iz za sada nepoznatih razloga, napravio potez koji je mogao biti koban.

 

 

Ovaj incident izazvao je ozbiljnu zabrinutost među građanima i skrenuo pažnju na problem neodgovorne vožnje, koja je u Srbiji sve presutnija.

Na snimku, koji je postao viralan na društvenim mrežama, može se videti kako vozač prelazi u suprotan smer na prometnoj ulici, dijagonalno preseca vozila koja mu idu u susret, a jedno od tih vozila uspeva u poslednjem trenutku da izbegne sudar. Ono što je posebno uznemirujuće jeste mesto na kojem je vozač po svoj prilici završio završio nakon ovog opasnog poteza - na travnatoj površini i pešačkoj zoni koja se nalazi odmah nadomak ulice.

Na društvenim mrežama su se pojavili brojni komentari građana koji izražavaju svoje nezadovoljstvo i bes zbog ovakvih vozača.

"Omladinskih brigada, kod Bloka A... svakodnevno to rade", "Pakao!", "Ma žuri čovek, hladi mu se večera", "Šta zna on da postoji bulevar ili auto put, za njega je to sve samo gas" - samo su neki od komentara koji su se pojavili ispod objave ovog snimka na Instagram nalogu "serbialive_beograd".

Bonus video

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading