EVO KADA PETRUŠEV DEBITUJE ZA OLIMPIJAKOS: Barcokas potvrdio!

Autor:

Sport

07.12.2023

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konačno će na teren

EVO KADA PETRUŠEV DEBITUJE ZA OLIMPIJAKOS: Barcokas potvrdio!

Foto: Starsport

Centar Crvene zvezde Filip Petrušev

Reprezentativac Srbije Filip Petrušev pojačao je redove Olimpijakosa pre oko nedelju dana, a sada je poznato i kada će debitovati za tim iz Pireja.

Trener Olimpijakosa Jorgos Barcokas je potvrdio na konferenciji za medije.

Petrušev će igrati. Nije imao mnogo zajedničkih timskih treninga. Za trenere je uvek teško da u tim integrišu nove igrače, rekao je Barcokas na konferenciji za medije uoči meča sa Bajernom.

- Nema vremena za timske treninge. Imamo mnogo mečeva, a kroz utakmice moramo da saznamo kako igrači napreduju. To nije lako, jer su sve utakmice veoma zahtevne, a svaki posed se računa. Petrušev će biti u timu, a videćemo koliko će igrati, dodao je trener Olimpijakosa.

Republika

Foto: Starsport

Jorgos Barcokas

 

Barcokas je takođe najavio da Najdžel Vilijams-Gos neće igrati protiv Bajerna.

Utakmica između Olimpijakosa i Bajerna biće odigrana sutra od 20.15 časova u Pireju.

Petrušev je u redove Olimpijakosa došao nakon neuspešne epizode u NBA ligi gde je za kratko vreme nastupao za Filadelfiju, odakle je prosleđen u Sakramento iz kog je ubrzo pristigao u Olimpijakos.

Crveno-beli iz Pireja se trenutno nalaze na osmoj poziciji na tabeli Evrolige sa učinkom od po šest pobeda i poraza, koliko ima i njihov naredni rival iz Minhena koji se nalazi tri mesta ispod.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading