KODIĆ DAJE 40 DANA NASLEDNIKU UZ ZVEZDINU HIMNU: "Sinu sviram na pomenu, jer mu nisam dočekao svadbu"

Autor:

Zabava

05.12.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirko Kodić progovorio o vremenu žalosti koje je proveo onako kako dolikuje, u krugu porodice.

KODIĆ DAJE 40 DANA NASLEDNIKU UZ ZVEZDINU HIMNU: "Sinu sviram na pomenu, jer mu nisam dočekao svadbu"

Foto: ST/Dragan Kadić, Facebook

Čuveni harmonikaš Mirko Kodić objavio je čitulju u kojoj poručuje najbližima da u sredu dođu na Lešće jer se navršava 40 dana od iznenadne smrti njegovog sina Aleksandra. On je za Republiku otkrio da će ga ispratiti uz zvuke harmonike i omiljenu pesmu, onako kako je planirao za svadbu, ali je, nažalost, nije dočekao.

 

Foto: ST/Nemanja Pančić, facebook

 

Kodić je progovorio o vremenu žalosti koje je proveo, onako kako dolikuje, u krugu porodice, a do danas prima saučešće od kolega iz celog regiona.  


- Zasvirao sam na Večerima sevdaha u njegovu čast, a sad ću na pomenu da ga ispratim sa Zvezdinom himnom "Sve što smo želeli, sve što smo hteli". To mu je bila omiljena. Kad mu već nisam napravio svadbu, da ga ispratim harmonikom, kako mi je i bila želja kao ocu. Meni ne preostaje ništa drugo nego da se borim sa svojom tugom svaki dan zbog svoje Rebeke i Silvije, kojima sam potreban, a harmonika je moj spas bila i biće - rekao je muzičar, pa dodao:
- Za ovih 40 dana došlo mi je i javilo se mnogo kolega iz cele Jugoslavije, neki koji nisu prisustvovali sahrani biće na pomenu, koji dajemo za Aleksandra povodom 40 dana od njegove smrti, hvala im.
Podsećamo, čituljom se oprostila i Aleksandrova majka Jasna, a njene reči su mnogima naterala suze na oči.
- Sine majkin jedini! Prošlo je 40 dana, a majka ne prihvata da te nema! Pričam s tobom svaki dan i pitam se: "Zašto mi to uradi, Aleksandre?" Majci više nema života bez tebe. Dok me dragi bog ne pozove, majke će živeti jer znam da si tu, sa mnom i da me čuvaš i bezgranično voliš. Neka te anđeli čuvaju. Ljubila majka sina svog jedinog - glasila je potresna poruka. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading