POZNATA PEVAČICA U ŠESTOJ DECENIJI ČEKA BEBU: Zbog njenog slučaja osude ne staju - svi tvrde da je SEBIČNA!

Autor: N.J.

Lifestyle

05.12.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konačno je dobila sve što je želela.

POZNATA PEVAČICA U ŠESTOJ DECENIJI ČEKA BEBU: Zbog njenog slučaja osude ne staju - svi tvrde da je SEBIČNA!

Foto: Instagram/thereseneaime

Tereza Najme je majka troje dece, a sada kada je napunila 53. godine ostala je ponovo u drugom stanju i čeka bebu. Ona smatra da treba pratiti svoje snove, jer je upravo ona tako ostvarila sve ono što je želela.

- Nije bilo baš lako. Jedno od dece nastalo je prirodnim putem, jedno vantelesnom oplodnjom, treće zahvaljujući donaciji jajne ćelije i sperme u Rusiji - rekla je pre nekoliko godina.

Teresa je tada imala 46 godina, bila je samohrana majka troje dece i čeznula je za četvrtim detetom, ali ovaj put oplodnje nisu uspele.

- Setila sam se Doris, sestra mog dede koja se stalno žalila što nema dece. Nisam želela da završim kao ona. Kad god se u životu dvoumim, pogledam sliku sebe kao trogodišnjakinje. Tu pružam ruke i govorim kako je sve moguće. Ova slika je moj svakodnevni podsetnik da se ne treba plašiti dok sledite svoje snove. Imala sam dva velika sna: da stojim na bini i da imam veliku porodicu. Ispunila sam oboje - rekla je ona za "Olga Fertility".

Foto: youtube/printscreen/Therese Neaime

Tereza čeka bebu u šestoj deceniji

Danas ona ima Lukasa, Niki i Lenkosa. Kroz svoju karijeru ona je želela da pomogne u širenju znanja o donaciji jajnih ćelija. Potom, sve želje su joj se ostvarile!

Na jednom Instagram profilu osvanula je fotografija Tereze sa trudničkim stomakom. Piše da je ponovo u drugom stanju, odnosno da u 53. godini čeka četvrtu bebu! Bilo je i onih koji su je kritikovali, dok su je neki podržali u sreći.

Foto: youtube/printscreen/Therese Neaime

Osude zbog bebe u šestoj deceniji na račun pevačice Tereze

"Čak i ako možete postati roditelj sa 53 godine, to nije posebno pametno iz dečje perspektive. Roditeljstvo treba gledati u dugoj perspektivi, a ne kratkoročno", "Čemu ovakve osude", "To joj je četvrto dete pa tačno zna u šta se upušta. Ovde ima puno tužnih i negativnih komentara. Niko ne komentariše kada stariji muškarci postaju očevi. Koliko ih je?", "Ima 53? Deluje starije", pisali su joj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading