ŽENA IMA DVA POLNA ORGANA I KORISTI IH NA DVA NAČINA: Oduvek joj se činilo da nešto nije kako treba, a sve je počelo kada je prvi put ZATRUDNELA

Autor:

Lifestyle

19.11.2023

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jednu koristi za Onli fans.

ŽENA IMA DVA POLNA ORGANA I KORISTI IH NA DVA NAČINA: Oduvek joj se činilo da nešto nije kako treba, a sve je počelo kada je prvi put ZATRUDNELA

Foto: Evelyn Miller / SWNS / SWNS / Profimedia

Evelin Miler

Evelin Miler, 31 - godišnjakinja iz Australije, rođena je sa retkim stanjem poznatim kao uterus didelphys, ili dvostruki uterus. To znači dva potpuno odvojena reproduktivna sistema u telu. Za Evelin to znači da ima dve vagine, dva grlića materice, dve materice i dva jajnika.

Udata je i majka dvoje dece, što je dokaz da može da zatrudni. Ova neobična sposobnost je rezultat toga što se jedno jaje može oploditi u jednoj materici, dok se drugo može oploditi u drugoj. Osim toga, Evelin može da ima intimne odnose sa oba reproduktivna organa, što je retko i fascinantno.

Evelin nije oduvek znala da je njeno stanje normalno. Kada je bila tinejdžerka, primetila je da ima dve otvorene vagine, ali nije bila sigurna da li je to normalno. Evelin je naučila da prihvati svoje stanje i živi sa njim.

Foto: www.profimedia.rs

Žena sa dve vagine

Trudnoća sa dve vagine

Kada je ostala u drugom stanju sa 20 godina saznala je za ovo stanje. Danas se bori da ostane treći put u drugom stanju. Njena trudnoća smatra se visokorizičnom jer ima odvojeni reproduktivni sistem.

Bila je trudna u desnoj vagini što znači da je morala da se porodi carskim rezom.

Zatim je 2021. Evelin rodila zdravog dečaka po imenu Oliver.

Foto: Evelyn Miller / SWNS / SWNS / Profimedia

Evelin sa suprugom

Uprkos teškom oporavku od carskog reza, ona je ponovno zatrudnela, takođe u desnoj vagini. Dobila je i devojčicu Ejmi. Zbog dva carska reza lekari su obavestili mamu da više ne može koristiti desnu vaginu za trudnoću.

Saznala je da mora da zatrudni u levoj vagini. Zato, sada desnu koristi samo za Onli fans.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading