GLUMICA SE RAZGOLITILA U JAVNOSTI: Pojavila se bez brusa, ovako je PREKRILA GRUDI! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.11.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Dudić ponovo iznenadila provokativnim izdanjem!

GLUMICA SE RAZGOLITILA U JAVNOSTI: Pojavila se bez brusa, ovako je PREKRILA GRUDI! (FOTO)

Foto: ATA Images

Ivana Dudić

Ivana Dudić, mlada glumica poznata po svojim provokativnim izdanjima, ponovo je uzburkala javnost svojim smelim stajlingom na crvenom tepihu. Ovoga puta, na jednom gradskom događaju, Ivana je privukla sve poglede svojim nekonvencionalnim izborom odevanja.

Mlada glumica je za ovu priliku odabrala zlatne pantalone i sako u istom dezenu, a ispod sakoa nije nosila ništa. Ovakav izbor je definitivno privukao pažnju, posebno zbog zanimljivog kopčanja po sredini koje je otkrivalo Ivani go stomak. Uz to, Ivana je upotpunila svoj izgled crnim cipelama sa crvenom mašnicom, dok je od nakita nosila ogrlicu i narukvice. Njena duga kosa je slobodno padala, a crveni lak na rukama dodatno je upotpunio njen izgled.

Njen smeli stajling na crvenom tepihu nije prošao neprimećeno, a reakcije javnosti su podeljene. Dok jedni hvale njen modni izraz i samopouzdanje, drugi kritikuju smelost njenog stajlinga.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading